Kim Larsen

kim_larsenKim Larsen skriver fordummende musik med tekster, som omhandler retfærdiggørelsen af at være et dovent, arbejdsløst svin:

  • »Der er mange, mange kugler, der går min næse forbi… men det rager mig en bønne, for jeg har min fantasi…«

…Lyder det i en af hans uendeligt mange ligegyldige sange. Arbejdsløse svin bruger deres penge på at købe Kim Larsen-cd’er, så de kan have det bedre med at være et arbejdsløst svin. Det er et dybt beklageligt system, hvilket tydeligt fremgår af en udredning foretaget af Uetisk Råd:

kimlarsen

Som det fremgår, havner alle de penge, som de arbejdsløse svin skulle have brugt på at finde et arbejde, direkte i Kim Larsens lommer via cd-salg. Derfor mener Uetisk Råd, at Kim Larsen bør betale statens udgifter i forbindelse med arbejdsløshed – af egen lomme.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.