Danske politikere findes ikke!

papfigurUetisk Råds kæmpestore pressekorps kan nu afsløre, at danske politikere i virkeligheden ikke findes! Hver gang man ser en kendt politiker i tv, i Folketinget eller sågar på valgmøder, ved vi nu, at det er det pure opspind! Som billedet ovenfor afslører, er der i virkeligheden tale om papfigurer, som har til hensigt at få os til at tro, at der vitterligt sidder folkevalgte personer til at styre vort land! Men som Uetisk Råd videre kan løfte sløret for, så er der tale om blandt andre følgende lobbyist-grupper, der enevældigt kontrollerer de forskellige magtorganer i Danmark:

  • Dansk Industri, BUPL, Dansk Folkepartis Ungdom, Islamisk Trossamfund (som Uetisk Råd støtter helhjertet) og Dansk Ornitologisk Forening m.fl.

Sidstnævnte forening har Uetisk Råd endvidere et lille mellemværende med, eftersom vi har gjort det til vort erklærede mål at bekæmpe havfugle.

Ud fra den research, som vort glorværdige pressekorps har udarbejdet, kan det endvidere oplyses, at disse papfigurer produceres af et lille vestjysk firma, hvori Arla har store aktieposter. De mange papfigurer, som fremstilles, og som løbende skiftes ud, er de derfor nødsaget til at destruere og fjerne, så befolkningen ikke har mulighed for blot at gisne om det igangværende. De mange brugte samt slidte papfigurer bliver herefter brændt, og asken smuldres ned i Arlas produkter; så næste gang du drikker mælk, så tænk lige på, at du faktisk står og drikker ham eller hende, du har stemt på.

Rapporten udarbejdet af Uetisk Råd vil ikke blive offentliggjort af uetiske årsager.

Tilføjelse, 16. august 2011:
Nu har de danske medier også opdaget historien, efter at der er gået kun knap fem år. Flot, mener UR.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.