Doping i Tour de France

Uetisk Råd er i denne Tour de France- og dertilhørende dopingtid meget efterspurgt af såvel nationale som internationale medier. Disse medier vil høre vores mening. Derfor udsender vi denne mangfoldige pressemeddelelse:

Uetisk Råd begræder Michael Rasmussens exit i årets udgave af Tour de France. Han er tydeligvis en dopingens mand!* Flere rygter mv., der har verseret i ‘pressekedlen’, vil vide, at Michael Rasmussen har gjort alt for at undgå dopingkontrol. Uetisk Råd har tidligere behandlet dette emne, og vi føler os nødsaget til at understrege, at dopingen gør sporten mere spændende, da cykelrytterne bliver hurtigere; dertil kommer den evige sportslige spænding ved at iagttage, hvilke ryttere der bliver taget i kontrollen eller falder døde om. På denne vis bliver sporten mere underholdende med efterfølgende høje tv-seertal til følge, hvilket medfører mere profit.
Desuden er cykelrytterne rollemodeller for mange af verdens børn (horeunger). Disse børn bør vide, at det er en god ting at tage stoffer. Doping, doping, doping (og lim!), mener Uetisk Råd!

*) Ganske vist er Michael Rasmussen i skrivende stund ikke taget for brug af doping, men Uetisk Råd véd at læse imellem linjerne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.