Lad fuplæger snitte i vore børn!

rafikRafik Abu-Ramadan bliver for tiden hængt ud af de danske medier, bare fordi han har opnået autorisation på falske præmisser samt mishandlet nogle spædbørn, der skulle omskæres i overensstemmelse med de herlige muslimske traditioner.

Rafik, som DR kælent kalder ham, har sine fremragende lægelige kvalifikationer fra Cairo, men er siden kommet til et andet muslimsk land, nemlig Sverige, hvorfra han nu er kommet videre til Danmark. Uetisk Råd er begejstret herover og kan ikke kraftigt nok tilskynde til, at den gode ægypter bliver et forbillede for mange andre snittelystne mellemøstlinge, som hurtigst muligt bør hentes til Danmark for at introducere islams omskæringsglæder herhjemme. Snit løs, mener Rådet. Lad danske drengebørn få indskåret livets realiteter fra begyndelsen.

Opdatering, 25. februar 2010:
Med glæde kan Uetisk Råd konstatere, at vores opfordring er blevet fulgt. Thisted Sygehus har således ansat en uduelig kvaksalver fra Somalia, der ikke har begreb om selv de mest elementære lægefaglige forhold. Fortsæt, fortsæt, siger Rådet. “Men Somalia ligger jo ikke i Mellemøsten!”, udtaler vor kritiske læser; men Rådet svarer: Det er ét fedt. Mogadishu, Istanbul, London – de er alle fæstninger for Profeten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.