TV2’s dejlige idiot-journalistik

Uetisk Råd har altid beundret TV2, der løbende har holdt den uetiske fane højt ved at fylde befolkningen med idioti. Nu, hvor befolkningen i Ægypten desværre er ved at skille sig af med det korrupte araberregime, har TV2 formået at sætte en vidunderlig, ny uetisk bundrekord for journalistisk intelligens; tv-stationen har nemlig oprettet et særligt studie i Kairo, således at ethvert indslag om Ægypten afvikles efter følgende fremgangsmåde:

  • Idiotisk vært i Danmark: “Mener befolkningen i Ægypten stadig, at Mubarak skal gå af?”
  • Tåbelige Natasja Crone i Kairo: “Jeg ved det ikke, for jeg er først ankommet her til formiddag. Men jeg spørger dig, Steffen Jensen: Mener befolkningen i Ægypten stadig, at Mubarak skal gå af?”
  • Fjogede Steffen Jensen ved siden af Natasja Crone: “Ja. Steffen Jensen, TV2/Nyhederne, Kairo.”
  • Tåbelige Natasja Crone: “Det, Steffen Jensen siger, er altså, at befolkningen i Ægypten stadig mener, at Mubarak bør gå af. Natasja Crone, TV2/Nyhederne, Kairo.”
  • Idiotisk vært i Danmark: “Natasja Crone rapporterer altså fra Ægypten, at befolkningen stadig ønsker Mubaraks afgang. Vi er nu igennem til Ulla Terkelsen, der befinder sig ude i Kairo, og Ulla, kan du bekræfte dette?”
  • Latterlige Ulla Terkelsen: “Jeg står ude midt i samtlige brændpunkter her i Kairo, og ja, jeg kan bekræfte, at befolkningen stadig mener, at Mubarak bør gå af. Ulla Terkelsen, TV2/Nyhederne, Kairo.”
  • Idiotisk vært i Danmark: “Vi hører altså fra Kairo, at befolkningen fortsat ønsker Mubaraks afgang. Men Natasja, har befolkningen haft dette synspunkt længe?”
  • Tåbelige Natasja Crone: ”Jeg ved det ikke, da jeg som sagt først ankom her til formiddag, men jeg stiller spørgsmålet videre til Steffen Jensen. Steffen, har befolkningen …”

Uetisk Råd ville gerne have manipuleret med ovenstående, men TV2 har helt på egen hånd lavet proceduren så idiotisk og fordummende, at det ikke er muligt at forbedre den; og Rådet kan derfor kun ønske tillykke. UR kan derfor også kun glæde sig til, at overfaldet på Steffen Jensen vil give TV2 (og alle de andre fordummende medier) nye muligheder for at tale med mediefolk, der taler med mediefolk, der taler om mediefolk, der …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.