Vacciner er snyd

Polio-offer
Denne smukke og stærke mand har vundet kampen mod polio uden brug af væmmelige vacciner!

Vaccinemodstandere har længe hørt til Uetisk Råds kernekunder: De udsætter deres børn for livsfare og medvirker til at holde liv i sygdomme, der ellers kunne udryddes. Herligt, mener Rådet, der derfor blev begejstret over at læse et interview med en mor, der ikke ønsker at vaccinere sit barn; hun vil nemlig gerne have, at de stærkeste overlever, altså uden kunstig hjælp fra vacciner osv.:

– Selvfølgelig har vi alle et moralsk ansvar for vores medmennesker. Det kan jeg godt se oppe i mit hoved. Men selvom det lyder barskt, er det samtidig min grundholdning, at der måske er en mening med, at det – sat på spidsen – er de stærkeste, der overlever, siger hun.

Bortset fra talen om moralsk ansvar støtter Uetisk Råd 100 % de tanker, som denne mor gør sig oppe i sit hoved, og Rådet kommer samtidig med nogle supplerende forslag: Den pågældende mor bør også sørge for, at hun selv og hendes barn ikke har tøj på (det er unaturligt!) og ikke spiser eller drikker noget, når de går i krig mod omverdenen; på denne måde vil det hurtigt komme til at stå klart, om de kan klare sig i kampen mod de andre individer og racer. Hvis det lykkes dem at dræbe alle andre mennesker på planeten, har de vundet krigen pga. deres overlegne biologisk-racemæssige kvaliteter; hvis de selv bliver dræbt, har de tabt evolutionskampen, fordi de fortjente det.

Måske vil den kritiske læser indvende: “Er det ikke muligt at forstå evolutionsbiologien sådan, at det er de klogeste, der overlever, netop fordi de lader sig vaccinere, mens de snotdumme undermennesker dør, fordi de hellere vil leve ‘naturligt’?” Hertil svarer Uetisk Råd: “Na-haj! Det er det i hvert fald ikke!!”

En tanke om “Vacciner er snyd”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.