Racisme i sommerlandet

Judenland. Gratis adgang for visse familier. Hele Europas sommerland. Gratis bad!Det er for galt, at man i Djurs Sommerland har et Afrikaland, mener to organisationer for professionelt krænkede personer (African Empowerment Center Denmark og Everyday Racism Project DK). Grunden er, at man i Afrikaland kan prøve forlystelser som “Hottentot Karrusellen” og “Kannibal Gryderne” (der i sig selv er uetiske pga. den forkerte orddeling, som herved indprentes i dumme børns hoveder):

“Forestil dig, at Djurs Sommerland havde lavet et “Jødeland” med nogle jøder med lange spidse næser iført beskidt KZ-tøj inde i midten, hvor folk så kunne køre i karrusel rundt om dem og pege fingre af dem. Gad vide om folk så stadig ville mene, at det var okay og sjovt,” siger [talsmand] Josef Nielsen.

Uetisk Råd er begejstret over denne idé, som Rådet ikke tøver med at kræve indført i Tivoli og lignende steder. Rådet mener dog, at man potentielt vil kunne opnå en besparelse ved at bruge rigtige kz-lejre som forlystelsesparker. Hviderusland og Polen m.fl. vil således kunne tjene en god skilling på at omdanne nogle af nazisternes dødslejre til temaparker med souvenirbutikker, iskiosker, T-shirt-sælgere og legekrematorier. Man har ikke oplevet det rigtige Polen, før man har varmet sig ved en gasgrill i Oświęcim (tidl. Auschwitz).

En anden idé i forlængelse heraf kunne være at lave en pæderast-park i Grækenland. De overforbrugende grækere har jo også i nutiden taget Europa i røven, men med en ny forlystelsespark vil fortidens pædofilikultur tillige kunne genopleves. Voksne mænds overgreb på unge drenge var som bekendt en vigtig del af den intellektuelle kultur i antikkens Grækenland, og hvis det hårdt plagede land skal på fode igen, har det ikke råd til at lade denne vigtige indtægtskilde stå ubenyttet hen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.