Har Uetisk Råd brintbomber?

termonuklearvaabenKim Jong-un, den smukke leder af det herligt uetisk-kommunistiske land Nordkorea, har antydet, at Nordkorea er i besiddelse af en eller flere brintbomber; det fremgår af utallige artikler, som dumme journalister har skrevet af fra Wikipedia og hinanden.

Nu rejser spørgsmålet sig naturligvis: Er Uetisk Råd også i besiddelse af sådanne fusionsvåben?

En talsmand fra den Termonukleare Oplysnings- og RådgivningsTjeneste i Uetisk Råd (i daglig tale kaldet TORTUR) benægter, at Rådet har noget med brintbomber at gøre, og henviser til, at der blot er tale om et fredeligt forskningsprojekt i samarbejde med respektable partnere som Iran, Max-Planck-Institut für Plasmaphysik og Jydsk Atomkraft A/S. Projektet har til formål at demonstrere de plasmafysiske processer, som finder sted, når ren amoral opvarmes til ca. 200 millioner °C, svævende i et magnetfelt. »Der vil være tale om et eksplosivt skridt fremad«, tilføjer talsmanden storgrinende.

Flere politiske sværvægtere som Torsten Gejl (Alternativet), Marlene Harpsøe (DF), Christine Antorini (Virtuelt Folkeparti) og Ida Auken (UR), der alle er medlemmer af Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg, udtaler samstemmende:

»Øh, fusion, øh, er det noget med kommunesammenlægninger eller hva’?«

samt

»Atom betyder farlig«.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.