Gid Sverige ville storme København igen

Originalfoto: Torsten Hallberg
Den svenske kong Karl X Gustav og landets udenrigsminister, SS-Obersturmbannführer Margot Wallström. Originalfoto: Torsten Hallberg (CC BY 2.5 dk)

Det var i går 357 år siden, at Sveriges forsøg på at storme København og indlemme hele Danmark gik i vasken. Uetisk Råd mener, at Sverige bør gør et nyt forsøg. Det kan kun gå for langsomt!

Sveriges imperialistiske humanisme har brug for nyt Lebensraum, hvis der skal være plads til alle de hundredetusinder af nye medborgere, som Sverige hvert år importerer, og hvad er mere nærliggende end at lade det gå ud over Danmark, den irriterende lillebror mod vest? Som alle med erfaring med københavnsk kommunalpolitik vil vide, er der allerede masser af repræsentanter for Uetisk Råd i form af svensk-tænkende totalitære uetikere i Københavns Borgerrepræsentation, der uden tvivl vil være Sverige behjælpelig med den fornødne kollaboration.

Rådet ser frem til, at Obersturmbannführer Margot Wallström gør kong Karl Gustafs arbejde færdigt, så vi kan blive fri for de sidste irriterende rester af dansk suverænitet. Lad arméerne af Gutmenschen marchere over isen igen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.