POV.provinsiel: ny farlig konkurrent til Uetisk Råd

pravda_pov_international_kgb_annegrethe_rasmussen_joergen_dragsdahl_jeppe_nybroe_leninDet nye onlinemedie Point of View / POV.international er blevet lanceret. Uetisk Råd troede først, at der var tale om ét af Rådets egne projekter, men omfattende undersøgelser af Rådets organisation og dets skumle kældre har dokumenteret, at mediet ikke er skabt af UR. Det skulle man ellers tro, når man ser, hvem der findes blandt mediets ledere og bidragydere:

  • Annegrethe Rasmussen, kendt for masseplagiat begået på Information, Altinget, P, Berlingske, Elle mv.
  • Jeppe Nybroe, kendt for at producere forfalskede reportager til fordummelsesmediet DR (som tidligere er blevet overtaget af Uetisk Råd).
  • Jørgen Dragsdahl, kendt for ikke på nogen som helst måde at have haft nogen form for tilknytning til KGB eller Sovjetunionen. Faktisk er Jørgen Johannes Dalitz Dragsdahl nok det menneske i verden, der er mest kendt for aldrig nogensinde at have været påvirkningsagent for KGB (trods de mange møder med ansatte i KGB og det vedholdende arbejde med at udbrede sovjetisk desinformation i offentligheden).
  • Maria Helleberg, kendt for at kræve god tone i debatten, hvorefter hun kaldte en debattør for svinefjæs.

Uetisk Råd undrer sig over, at f.eks. Mads Qvortrup og Michael Qureshi (endnu?) ikke er på listen. Vi hilser konkurrenten velkommen/forbander den langt væk, idet Rådet dog opfordrer POV.international til straks at tage navneforandring til POV.provinsiel – en ærligere varebetegnelse for den type postfaktuel, uetisk “journalistik”, som udsendes fra skribenternes hånd, eller hvilket organ de nu måtte bruge til at skrive med.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.