Lad os gå i opløsning ligesom Sverige

Fredelig sameksistens i Husby, Sverige. Foto: Telefonkiosk (CC BY-SA 3.0)
Fredelig sameksistens i Husby, Sverige. Foto: Telefonkiosk (CC BY-SA 3.0)

I 1990 var der tre områder i Sverige, der mere eller mindre var afkoblet fra resten af samfundet, domineret af høj arbejdsløshed, højt skolefrafald og høj kriminalitetsrate. Efter 25 års vellykkede integrationsprogrammer og import af 1,5 mio. perzoner er det nu lykkedes den humanistiske stormagt at få dette tal til at vokse til 186 områder, beretter NRK.

Af disse er der 55 bydele fordelt i Uppsala, Enköping, Gävle, Köping, Örebro, Stockholm, Södertälje, Eskilstuna, Norrköping, Linköping, Trollhättan, Borås, Göteborg, Falkenberg, Halmstad, Laholm, Landskrona, Malmö, Kristianstad, Alvesta, Växjö og Kalmar, som ligefrem regeres af kriminelle bander og netværk, eftersom politiet har mistet kontrollen, idet politifolkene overfaldes, hvis de viser sig i de pågældende områder.

Uetisk Råd vil gerne her på Europadagen markere sit inderlige ønske om, at de øvrige EU-lande vil lære af Sverige og ligeledes vil ødelægge sig selv, sådan at vi omsider kan blive fri for det såkaldte Europa; og Rådet glæder sig over at se, at processen er i fuld gang også i Danmark. Det er altafgørende, at vi kan anvende “best practice”-princippet tillige med tusind andre managementfloskler, således at alle kan blive mangfoldige, dvs. fuldkommen ens.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.