Lad Rusland stå for luftforsvaret

Foto: Kreml (CC BY 3.0)
Foto: Kreml (CC BY 3.0)

I disse kampflytider har Uetisk Råd fundet på en løsning, der både vil sikre Danmark et effektivt luftforsvar og muliggøre store besparelser på forsvarets budget. Sådan kan vi tilfredsstille alle grupper på samme tid: Både de løgnagtige pacifister og kujoner, der vil bruge forsvarets penge på flere overførselsindkomster og socialpædagoger, og de konservative, der gerne vil have flere kampfly, også selvom de ikke lige kan huske hvor mange. (Men mega-mange!)

Løsningen går i al sin smukke enkelhed ud på at udlicitere Danmarks luftforsvar til Rusland. Russiske jager- og bombefly er jo alligevel jævnligt i nærheden af dansk luftrum, så i stedet for hele tiden at bruge ressourcer på at få dem til at flyve væk igen, skulle vi hellere invitere dem indenfor.

Russerne kræver ingen betaling, vi slipper for de ustabile F-35/IC4-fly, og vi undgår de diplomatiske kriser med Rusland, som en nedskydning af et russisk fly ellers ville kunne udløse. Som bonus får vi også et nærmere forhold til Vladimir Putin, Europas næststørste statsmand. (Ja, korrekt, den største er sultan Erdogan!)

Intet kan gå galt.

Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdoğan og Silvio Berlusconi
Hurra! Foto: Kreml (CC BY 3.0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.