Hvorfor ringer folk altid, mens man er i bad?

Foto af paven: Christoph Wagener (CC BY-SA 3.0)
Foto af paven: Christoph Wagener (CC BY-SA 3.0)

De, kære læser, har sikkert prøvet at komme ud fra badet eller toilettet for at opdage, at en hel masse mennesker har ringet til Deres telefon, mens De ikke var i stand til at tage den. “Nej, jeg plejer at have telefonen med på toilettet”, svarer læseren sikkert.

Ikke desto mindre kender de fleste til problemet: Man er parat til at tage telefonen hele dagen – undtagen i nogle få minutter, hvor alle opkaldene naturligvis vælter ind. Og lægger folk en besked på telefonsvareren? Nej, de ringer tilbage, når næste ubelejlige øjeblik byder sig. Og hvis man selv ringer tilbage, får man fat i en anden, der ikke ved noget om spørgsmålet.

Der er en helt klar grund til, at det er sådan: Uetisk Råd har i samarbejde med Echelon-netværket (hvis De husker det) og den katolske kirke overtaget det danske telenet. Ved hjælp af omfattende overvågning af befolkningen (igennem webkameraer, mobilhacking og almindelig spionage) kan Rådet holde styr på, hvornår det passer dårligst, at folk ringer, hvorefter UR’s tankekontrolsystemer får alle idioterne til at begynde deres opkald.

Jo, den er god nok.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.