Mille Stockner – ridder af den gode tone

Enhedslisteperzonen Mille Stockner er egentlig for ubetydelig til, at hun almindeligvis ville kunne komme i betragtning til et ridderslag. Imidlertid har den åbenlyse grovhed/dygtighed i hendes uetiske hykleri alligevel gjort hende berettiget.

Mille Stockner, ridder af den gode tone.
Mille Stockner, ridder af den gode tone.

Mille Stockners ridderslag

Ordenskapitlet for Den Gode Tones Orden har tildelt Mille Stockner ridderslaget med følgende begrundelse:

Mille Stockner, der er feminist, antiracist og forkæmper for “seriøse og saglige budskaber”, har politianmeldt en ukendt og tilsyneladende ikke alt for godt kørende DF’er for at tale grimt om udlændinge.

Tidligere har Mille Stockner selv udtalt følgende om Naser Khader:

Er der nogensinde nogen der har fortalt dig hvor pinlig, latterlig, racistisk og islamofobisk du er Naser Khader? Jeg gætter på ja! Men seriøse og saglige budskaber bør ikke kunne leveres i rigelige mængder nok. Men altså helt ærligt - ffs hvor du bare helt væk! Håber du trives med din Uncle Tom rolle! Men igen - yuck hvor er du nederen! Og igen- lige meget hvor forræderisk og racistisk du ter dig, bliver du aldrig et fuldgyldigt medlem af den "hvide klub". De vil altid håne dig bag din ryg. Ligegyldigt hvor meget rumpe du slikker. Hvad sker der for dig? Er du helt fortabt i had og populisme? Og Hvornår fåk bliver jeg blokeret?

Med sit iøjnefaldende hykleri har Mille Stockner dermed vist sig som en god racist (“antiracist”) og har – på trods af sin mangel på politisk eller menneskelig betydning – alligevel indlagt sig så megen uetisk hæder og ære, at hun hermed lukkes ind i den hellige orden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.