Flere bumser, færre bøger

En dansktime på Gefion Gymnasium. Reportagefoto: Chmee2 (CC BY-SA 3.0)
En dansktime på Gefion Gymnasium. Reportagefoto: Chmee2 (CC BY-SA 3.0)

Gymnasieelever gider ikke læse bøger, siger de selv, og deres lærere siger, at eleverne ikke engang gider læse noveller, fordi de også er for lange. “Vi kan bare ikke læze klazzikere”, udtaler landets gymnasieelever samstemmende; og en perzon ved navn Martin Thing (formand for infantilforbundet DGS, Danske Gymnasieelevers Sammenslutning*) påpeger, at det er et problem med de gamle “støvede bøger”.

Uetisk Råd håber for Things skyld, at hans lærer vil give ham topkarakter for at bruge så banale floskler som “støvede bøger”, og derudover støtter Rådet fuldstændigt tanken om, at gymnasieelever ikke skal læse bøger. I det hele taget vil det være bedre at nedlægge de sidste reelle fag i gymnasieskolen og i stedet lade eleverne bruge de tre år på det, de i forvejen bruger 98 % af deres tid på, nemlig gensidig bekræftelse på sociale medier, gensidig mobning på sociale medier, druk, hashrygning, næsepilning og bumseudtrykning.

Lærerne i gymnasieskolen skal også roses, fordi de ikke benytter lejligheden til at fortælle de unge, at de ikke fatter en skid, skal klappe i og læse, og at vi kan diskutere indholdet, når de ikke længere er ubelæste og afskyeligt bebumsede. I stedet udviser de en herlig mangel på rygrad og giver således eleverne de bedste betingelser for at gå ud og være med til at ødelægge de rester af samfundet, som deres forældre ikke har nået at lade gå i forfald.

* DGS var tidligere en del af Socialistisk Ungdomsfront (SUF), men er nu fusioneret ind i Uetisk Ungdom (UR-Jugend).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.