Staten sikrer pædofiles ret til at ødelægge egne børn

Uetisk Råd blev for et par dage siden bekendt med historien om en mand, der blev idømt fængsel for seksuelle overgreb på sin datter. Under den pædofile mands fængselsophold sørgede staten for at gennemtvinge hans ret til at få besøg af sin otte-årige søn, som han derefter begyndte at misbruge seksuelt i fængslet.

Det er nu 25 år siden, men heldigvis har ingen lært af historien, så derfor foregår det stadig på samme måde.

Uetisk Råds eksperter har i flere dage arbejdet intensivt på at gøre denne historie mere uetisk, end den allerede er, men trods arbejde i døgndrift er det ikke lykkedes for tænketankens sagkyndige at finde på ting, der kunne gøres værre, end staten allerede har gjort dem.

Rådet opfordrer alle til at betale deres skat med glæde og varme sig ved tanken om, at deres skattepenge bruges til aktivt at fremme pædofiles muligheder for at ødelægge deres egne og andres børn. Godt arbejde, stat.

“Men er børns ret til at blive beskyttet mod misbrug ikke vigtigere end forældres ret til at se deres børn?” spørger den forvirrede læser; og UR svarer: Nej, for misbrug og overgreb er mangfoldighed. En gruppe mennesker, der også rummer pædofile, er jo betydeligt mere mangfoldig end én, der ikke gør. Derfor er det naturligt, at børn skal ødelægges, for ellers formindskes mangfoldigheden – det højeste gode.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.