Tag-arkiv: Rigmor Zobel

Uetisk Råd opretter loge for kendte kokain-misbrugere

Beundr kokain-misbrugerne!Uetisk Råd har tidligere rost fremtrædende medlemmer af det danske samfund for at tage methyl(1R,2R,3S,5S)-3-(benzoyloxy)-8-methyl-8-azabicyclo[3.2.1]octan-2-carboxylat, populært kendt som kokain. Nu er det senest kommet frem, at kokainmisbruget også indbefatter balletmester Nicolaj Hübbe og flere andre balletdansere ved Det Kongelige Teater, formentlig både kvinder og “mænd”.

Uetisk Råd har derfor besluttet at oprette en særlig gruppe for mere eller mindre kendte danskere, der har været eller stadig er kokainister eller af medierne er blevet forbundet med kokainmisbrug. Klubben, der hedder Snifferlogen, har indtil videre følgende medlemmer:

snifferlogen

Rådet vil søge løbende at opdatere listen med nye kendte forbilleder.

Nazi-vampyren Rigmor Zobel

rigmor_zobel_nazivampyrUetisk Råd har været noget misfornøjet oven på Rigmor Zobel-sagen. På den ene side er det utrolig positivt, at en i dansk offentlighed respekteret og kendt personlighed har solgt kokain til folk og fæ, herunder små børn. På den anden side er det sørgeligt, at “Snedronningen” ikke vil stå ved denne succes! Snif, snif! mener Uetisk Råd, der elsker misbrug af enhver art.

Imidlertid blev Uetisk Råds redaktion ramt af en kollektiv orgasme, da Rådets efterforsker kunne fremlægge sin grundige research. Uetisk Råd kan nu med (u)fornøden dokumentation afsløre Rigmor Zobels skjulte side: “Jetsetkvinden” har således siden 2001 været smittet med infektionen vampyrus arius efter at have haft en affære med den fornemme, tyske adelsmand Ernst Röhm Goebbels von Ribbentrop; det elskende par ses på billedet herover. Den tyske adelsmand har formentlig smittet den formuende moder under de hede elskovsseancer, hvor den tyske nazist er “gået lidt for hårdt til patten”, som Rådets efterforsker så ungdommeligt udtrykker det. Som nazi-vampyr foretrækker blodsugeren andre befolkningsgrupper end sin egen. Rigmor Zobel – eller Zoh’melf som hendes nazi-vampyrnavn lyder – mæsker sig således i etnisk minoritetsblod, det foretrukne “produkt” værende jødeblod.

Kritiske spørgsmål til undersøgelsens lødighed kan af uetiske årsager ikke stilles.