kultUR

Uetisk Råd arbejder aktivt for at promovere moderne kunst og kultur. Vore læsere skal derfor ikke snydes/skånes for links til en række udøvende kunstnere i den postmoderne verdensklasse:

da_poetDigteren Da Poet (f. 1986) regnes for “et af de unge håb” i Danmark i dag. Hans stærke poesi gennembryder de gængse postmodernistiske rammer og sætter derved nye standarder på dansk, nordisk og europæisk plan.


dogD|o|G – Diaper of Glory (f. 1985) er en dansk-europæisk digter, hvis digte emmer af personlig skaberkraft, styrke og kunstnerisk inspiration.


da_artistBilledkunstneren Da Artist (f. 1986) anses internationalt for at høre til kunstelitens absolutte avantgarde og udøver afgørende indflydelse på kunsten i det 21. århundrede. Hans værker forener genial umiddelbarhed med dyb refleksion.


malenesutskoMalene@sutskO (f. 1985) er en dansk digter, der i mere end et årti er blevet ved med at chokere den litterære verden med sine ophøjede og enkle, men samtidig brutalt ærlige og meditativt underfundige digte. En verdenskunstner i udfoldelse.


wontbotherWon’t Bother (f. 1985) er en dansk solomusiker.


sunkenbodySunken Body (f. 1985) er et dansk enmandsprojekt.

din stemme i et sygt, sygt samfund!