Tag-arkiv: bryster

Staten skal mobbe børn

mette_gjerskov_rygekabineDe norske myndigheder er begyndt at sende breve til forældre, hvor disses børn betegnes som fede, skønt de egentlig bare er normalvægtige. Uetisk Råd er i ekstase over, at myndighederne således bidrager til at nedbryde børnenes selvværd uden anden grund end simpelthen fordi. Alle bør mobbes (eller evt. moppes).

Rådet har tidligere opfordret til at chikanere fede mennesker vha. bl.a. fyringer, men det er naturligvis endnu bedre at bruge fedme som våben mod folk, der faktisk ikke er fede. Derfor ønsker Rådet, at myndigheder over hele verden begynder at sende breve til folk, hvor man så at sige går i kødet på dem, der ikke formår at gå psykisk ned uden hjælp fra det offentlige, eller bare mennesker, der i det hele taget ikke har en tilstrækkeligt forstyrret selvopfattelse, og som derfor bør få hjælp hertil af sundhedsbureaukraterne. Man kunne f.eks. sende kommunale sms’er til tilfældigt udvalgte gymnasieelever (m/k) for at påpege, at deres bryster er for små, eller man kunne tæppebombe anoreksi-patienter med telefonopkald, hvori der råbes til dem, at de er fede. UR opfordrer dog til, at man som det første begynder at sende utallige anbefalede breve til Mette “Rygekabine” Gjerskov (MF, soc.dem.) for at bilde hende ind, at hun er en slank mimose.

Brystimplantater fra Uetisk Råd

delacroix_uetisk_revolutionGå foråret i møde med store kasser! Uanset om du vil kompensere for manglende selvtillid eller blot ønsker dig en politisk karriere hos Det Konservative Folkeparti, er Uetisk Råd leveringsdygtigt i større bryster.

Tiltaget lanceres for at fejre Uetisk Råds 10-årsjubilæum, der finder sted i disse dage!

Rådet tilbyder saltvandsimplantater i én størrelse, nemlig 1 liter (sælges kun i pakker med tre stk.), og den brystforstørrende operation udføres på en anerkendt UR-klinik, der har specialiseret sig i at tage hånd om bryster i enhver situation. Klinikken befinder sig i et hyggeligt kælderlokale i Aaarhus Vest – den præcise adresse oplyses på sms inden operationen. Uetisk Råds plastikkirurger er under tilsyn af den velanskrevne dr. Jørn Ege (1955–2014).

Enhver fatter
bør sprede latter
og glæde sin datter
med nogle store … bryster.

Kunstige bryster i uetisk lys

forkerte_og_korrekte_brysterDR bringer et brevkasse-spørgsmål fra en ubegavet kvinde, der engang har været deprimeret, og som har taget på i forbindelse med depressionen. Hun vil gerne tabe sig, men vil beholde de store bryster, som hun har fået som resultat af sin fedme.

DR’s “ekspert” råder hende til alt muligt sludder om at træne og at huske at være glad. Uetisk Råd gider ikke høre på den slags vrøvl, og Rådet skærer derfor igennem: Du skal have implantater! Kvinders bryster er til for at behage deres mandlige omgivelser, og derfor er der ingen grund til at spilde tiden med zumba og andre homofile overspringshandlinger. Uetisk Råds analytikere har udarbejdet følgende handlingsplan:

  1. Få en fedtsugning.
  2. Få kunstige bryster.
  3. Hold din kæft.

Manual for kvindelige politikere

Det er velkendt, at der mangler kvinder i dansk politik.

Men Italiens premierminister, Silvio Berlusconi, viser, hvordan man bør lede et land. Berlusconi, der tilsyneladende har mafiaforbindelser, er gennemkorrupt, betaler for sex med mindreårige, øde­lægger statens finanser og manipulerer lovene til egen fordel, er dermed et forbillede for alle andre politikere. F.eks. har Berlusconi sørget for at få indvalgt sin personlige “tandplejer”, Nicole Minetti, i parlamentet i regionen Lombardiet. En af Uetisk Råd nedsat undersøgelseskommission har ind­gående gransket Minetti forfra og bagfra, og Rådet kan kun opfordre til at få flere politikere af Minettis slags, også i Danmark. Alle politikere bør have egne “tandplejere”.

Det er derfor med stor stolthed, at Uetisk Råd hermed kan præsentere en manual for kvindelige politikere, der gerne vil frem i verden, baseret på Nicole Minettis erfaringer. If. uetiske kilder, der ikke kan afsløres, støttes manualen af tidl. “videnskabsminister” Helge Sander (V), der selv er en mester i magtmisbrug og omgang med uetiske kvinder.

manual11 – Klæd dig korrekt på.

manual22 – Skab stærke politiske alliancer.

manual33 – Glem ikke medierne.

manual44 – Sæt dig godt ind i sagerne.

manual55 – Overvej alting nøje.

manual66 – Pas på ikke at arbejde for hårdt.

manual77 – Husk at strække ud.

Store bryster vigtigere end livet selv

qureshi_brysterUetisk Råd har netop stiftet bekendtskab med nyheden om 31-årige Christina Hedlund fra Malmø; hun skulle giftes og følte, at hun kun manglede én ting i sit liv: større bryster. Dette ønske, som Uetisk Råd fuldt ud forstår, endte dog i en katastrofe, da en plastik-operation i Polen førte til, at hun sandsynligvis aldrig vågner igen.

Uetisk Råd sidder imidlertid tilbage med et ubesvaret spørgsmål: Blev brysterne lavet færdig?

Kald dig Oliver og besøg ludere i fred

kamal_qureshi_crouchUetisk Råd vil gerne gøre opmærksom på en udmærket artikel, som uetiske Ekstra Bladet har skrevet af fra den uetiske engelske avis News of the World: Sagen drejer sig om den engelske fodboldspiller Peter Crouch, der trods sin besiddelse af en storbarmet kæreste har fundet det nødvendigt at købe ydelser for € 1.000 hos en spansk luder.

Rådet vil gerne give et råd med på vejen til Peter Crouch, så han fortsat kan forlyste sig med spaniolerinder og andre kvinder, der betjener flisen: Brug navnet Oliver! SF’eren Kamal Qureshi har tidligere med stort held brugt navnet Oliver, når han (i forbindelse med boligudlejning) ikke ønskede at træde frem som Kamal. Såfremt Peter Crouch skulle få lyst til at tage sig en uddannelse, kan han også få hjælp fra Oliver/Kamal Q., der jo har erfaring med at stjæle opgaver fra sine medstuderende og udgive dem for sine egne.

Tvangsseksualisering; sæt i gang!

seksualiserDen engelske tøjkæde Primark (der reklamerer med, at de ikke reklamerer), har produceret en børne-bh med indlæg, der skal få syvårige piger til at se voksne og modne ud. Nu er produktet trukket tilbage, da den engelske offentlighed åbenbart ikke bryder sig om seksualisering af småbørn.

Tidligere har britiske butikker solgt stripperstænger til børn og endda udstyret babyer i alderen 0 til 6 måneder med højhælede sko, men også disse produkter har mødt kritik. Uetisk Råd, hvis talskvinde ses på det meget vovede billede herover, opfordrer ufortrødent de pågældende producenter til i stedet at sælge deres varer i de muslimske lande i Mellemøsten, hvor de driftige britiske forretningsmænds idéer utvivlsomt vil falde i god jord.

Større bryster nu!

stoerre_brysterKosmetiske operationer skal fremover pålægges moms, hvilket vil gøre brystforstørrelser dyrere. Ekstrabladet har talt med Per Bjerregaard (formand for Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi samt Brøndby IF), som vurderer, at prisen for større bryster vil stige med 10 til 25 procent. Uetisk Råd er forfærdet og kræver i stedet, at staten skal betale tilskud til og udstede påbud om større bryster. Pump op, pump op! mener Rådet.

Nazi-vampyren Rigmor Zobel

rigmor_zobel_nazivampyrUetisk Råd har været noget misfornøjet oven på Rigmor Zobel-sagen. På den ene side er det utrolig positivt, at en i dansk offentlighed respekteret og kendt personlighed har solgt kokain til folk og fæ, herunder små børn. På den anden side er det sørgeligt, at “Snedronningen” ikke vil stå ved denne succes! Snif, snif! mener Uetisk Råd, der elsker misbrug af enhver art.

Imidlertid blev Uetisk Råds redaktion ramt af en kollektiv orgasme, da Rådets efterforsker kunne fremlægge sin grundige research. Uetisk Råd kan nu med (u)fornøden dokumentation afsløre Rigmor Zobels skjulte side: “Jetsetkvinden” har således siden 2001 været smittet med infektionen vampyrus arius efter at have haft en affære med den fornemme, tyske adelsmand Ernst Röhm Goebbels von Ribbentrop; det elskende par ses på billedet herover. Den tyske adelsmand har formentlig smittet den formuende moder under de hede elskovsseancer, hvor den tyske nazist er “gået lidt for hårdt til patten”, som Rådets efterforsker så ungdommeligt udtrykker det. Som nazi-vampyr foretrækker blodsugeren andre befolkningsgrupper end sin egen. Rigmor Zobel – eller Zoh’melf som hendes nazi-vampyrnavn lyder – mæsker sig således i etnisk minoritetsblod, det foretrukne “produkt” værende jødeblod.

Kritiske spørgsmål til undersøgelsens lødighed kan af uetiske årsager ikke stilles.

Christianshavns Gymnasium – uetikkens skole!

christianshavns_gymnasiumUetisk Råd har tidligere rost danske universitetsstuderende for at drikke hæmningsløst og opføre sig fuldkommen uansvarligt, ligesom vi har givet danske forældre et klap på skulderen for at fralægge sig ethvert ansvar for, hvordan deres børn opfører sig. Vi vil derfor ikke tøve med også at bryde ud i jubel over de 350 gymnasieelever fra Christianshavns Gymnasium, der har smadret to hoteller i Prag:

  • “Der var nogen, som var hoppet gennem en væg, så den blev smadret og der lå smadrede flasker på gangene. (…) Der var bræk ud over det hele, smadrede flasker og der var endda en, som have lagt en lort op af en dør.” *

Det er sådanne folk, Danmark har brug for, hvis den uetiske fremtid skal sikres, mener Uetisk Råd, der med stor fortrøstning ser frem til et samfund, der ligesom det romerske vil gå i opløsning i dekadence og lade sig undertvinge af indtrængede folkemasser. Uetisk Råd tager de afklædte piger fra Christianshavns Gymnasium i hænderne (samt andre steder) og synger skål, thi i morgen skal vi dø!

*) Uetisk Råd har med vilje ikke rettet de grammatiske fejl i Ekstrabladets tekst, da vi elsker stupide journalister.