Tag-arkiv: sport

Fodboldkvinde, kend din plads!

Foto: Simon Fraser (CC BY 2.0)

Ifølge DBU kræver de danske kvindelige fodboldspillere en lønstigning på hele 342 procent i den nye landsholdsaftale med DBU. Boldspilunionen har i stedet tilbudt en stigning på 46 procent.

I Uetisk Råd er vi ligesom DBU bestyrtede over, at kvinder overhovedet tror de befinder sig i en position, hvor de har ret til at forhandle noget som helst. Vi mener nemlig ligesom DBU, at kvinderne bør kende deres plads på og uden for banen. Derfor kan de godt glemme alt om en lønstigning på 171 kr. årligt, når de høje herrer i DBU nu har besluttet, at 23 kr. bør være nok.

At DBU overhovedet nedværdiger sig til at indgå i dialog med de kvindelige spillere, er for Uetisk Råd ubegribeligt. Vi ville i DBU’s tilfælde blot have henvist spillerne til Uetisk Råds bekendtgørelse af 12. juni 2005, der besvarer alle tænkelige spørgsmål vedrørende kvindefodbold.

Det har hele dagen været muligt at få en kommentar fra TV2’s fodboldekspert Flemming Toft om situationen, men der var imidlertid ingen af Uetisk Råds spørgsmål, hvortil svaret “Hutte-li-hut” gav nogen mening.

Hitler bliver æresmedlem af Uetisk Råd

Da det var faldet Uetisk Råd for brysterne, at der hen over det sene forår og den tidlige sommer havde udviklet sig en negativ tendens i Østrig til at fratage den tidligere Reichsführer Adolf Hitler (en af alle tiders største uetikere og statsmænd, red.) sine æresborgerskaber i en række østrigske byer, besluttede et enstemmigt Uetisk Råd at give A.H. oprejsning ved et æresmedlemsskab af Uetisk Råd. Det var således det vigtigste emne på dagsordenen.

Da Hitler af historiske årsager var travlt beskæftiget på et arkiv i Moskva og derfor ikke selv personligt kunne møde op, hvilket Uetisk Råd fandt fremragende og fint i tråd med den uetiske ånd, anmodede Uetisk Råd præsidenten for Hviderusland, Alexander Lukasjenko, om at modtage den store ære på vegne af Hitler, hvilket Lukasjenko ærbødigt takkede ja til.

At valget netop faldt på Lukasjenko, var naturligvis ingen tilfældighed, da denne gang på gang i nyere tid med sin forhånende tilgang til demokratiet har vist sig som en særdeles kompetent uetiker.

Det var da også en veloplagt Lukasjenko, der mødte op for at modtage titlen. Under takketalen udtalte han blandt andet:

Uetisk Råd har for mig altid stået som en lysende ledestjerne, når det gjaldt om at definere mine egne politiske og uetiske mål. () Hitler har for mig altid været et skoleeksempel på, hvordan jeg selv kunne håne demokratiet og demokratiske strømninger i mit eget land, såvel som i Europa som helhed.

Han sluttede af med at sende en særlig tak til Caroline Wozniacki, som med sine fordummende udtalelser på tv og sin status som både idol og skatteunddrager under en tenniskamp havde cementeret Lukasjenkos tro på uetikken. Herefter fortsatte Lukasjenko med at undertrykke den spirende opposition, der var opstået i Uetisk Råd mod tildelingen af titlen til Hitler, efter at det kom frem, at Hitler havde handlet for, hvad der for ham var en retfærdig og god sag. Dette er naturligvis lidet foreneligt med sand uetik, da målet og metoderne i sig selv skal være fordret af en uetisk hensigt med uetik som midlet og drivkraften.

Lukasjenkos tale blev saluteret med et 20 minutters stående bifald, hvor der hørtes høje hurra-råb og euforiske udbrud som: “Ned med Europarådet!” og “Demokrati: pøblens undertrykkelse af Borgerskabet, FØJ!”

Herefter blev det kort i udvalg drøftet, om også Kamal Qureshi også skulle have en ærestitel. Dette skete på baggrund af, at denne ved flere lejligheder havde forsøgt at snyde sig med i Uetisk Råd under falske beviser og ikke mindst identiteter. Optagelsen blev imidlertid nedstemt med mindst mulig flertal – alt sammen i uetikkens ånd, da dette med al mulig klarhed statuerer krænkelsen af flest muliges interesse over for et snævert diktat fra den, om end lille, så dog sejrende part. Begrundelsen for afslaget på at optage Qureshi var, “…at om end denne unægteligt har potentiale, og om muligt i sandhed også er en sand uetiker, så bevirker det faktum, at han selv så gerne vil være med i Rådet, at det vil være mest uetisk at gå imod hans vilje”.

Yderligere blev det på den ekstraordinære generalforsamling drøftet, hvorvidt Jørn Ege, bedre kendt som penislægen, også skulle indstilles til en ærestitel. Her blev det vedtaget, at man ville nedsætte et udvalg, der vil gennemføre en lang, uetisk-bureaukratisk proces. Dette alt sammen for at nå til en beslutning, som tidligst kan forventes taget så sent, at han i mellemtiden kan fortsætte som en kvaksalver ud i operationer på kønsdele med alle de uetiske aspekter, der hermed er forbundet.

Den ekstraordinære generalforsamling blev sluttet af med et overdådigt måltid bestående af truede dyre- og plantearter, herunder panda og tunfisk fra Japan.

Doping i Tour de France

Uetisk Råd er i denne Tour de France- og dertilhørende dopingtid meget efterspurgt af såvel nationale som internationale medier. Disse medier vil høre vores mening. Derfor udsender vi denne mangfoldige pressemeddelelse:

Uetisk Råd begræder Michael Rasmussens exit i årets udgave af Tour de France. Han er tydeligvis en dopingens mand!* Flere rygter mv., der har verseret i ‘pressekedlen’, vil vide, at Michael Rasmussen har gjort alt for at undgå dopingkontrol. Uetisk Råd har tidligere behandlet dette emne, og vi føler os nødsaget til at understrege, at dopingen gør sporten mere spændende, da cykelrytterne bliver hurtigere; dertil kommer den evige sportslige spænding ved at iagttage, hvilke ryttere der bliver taget i kontrollen eller falder døde om. På denne vis bliver sporten mere underholdende med efterfølgende høje tv-seertal til følge, hvilket medfører mere profit.
Desuden er cykelrytterne rollemodeller for mange af verdens børn (horeunger). Disse børn bør vide, at det er en god ting at tage stoffer. Doping, doping, doping (og lim!), mener Uetisk Råd!

*) Ganske vist er Michael Rasmussen i skrivende stund ikke taget for brug af doping, men Uetisk Råd véd at læse imellem linjerne.

Tilskuervold er værdighed

Uetisk Råd kommer den voldssigtede tilskuer, som løb ind på banen og slog dommeren, til undsætning. Uetisk Råd vil gerne give vedkommende 29-årige dansker, der er bosat i Sverige, vores uforbeholdne støtte.

Hvad ligner det dommeren at give Christian Poulsen et rødt kort for at slå Markus Rosenberg i maven? Vold og slåskampe burde være lovligt i (og uden for) fodboldspillet. Uetisk Råd mener, at når regler ikke overholdes, er det, fordi de ikke burde være der. Tillad derfor vold på fodboldbanen, da tilskuere alligevel hellere vil se blod end sport.

Af den grund forstår vi udmærket den tydeligt berusede tilskuer (som har oplyst at have indtaget 15–20 genstande før og under landskampen), at han lader den harme, vi alle føler, gå ud over den usympatiske, tyske dommer Herbert Fandel. Tilskueren kæmper en brav kamp for mere vold i fodboldspillet, uden for banen og på lægterne.

Den kritiske læser vil muligvis fundere over, hvorfor vi har brug for vold og had blandt tilskuere. Vi har brug for tilskuervold, eftersom historikere skal have noget at lave og få deres løn for. Hvor ville de være uden Heysel-katastrofen eller Hillsborough-katastrofen? Der kan du nemlig se, kritiske læser.

Atomkraft – det endelige svar!

Et stadigt voksende uetisk problem i Danmark er manglen på atomkraft. Uetisk Råd har tidligere behandlet spørgsmålet om kernekraftens fordele og ulemper, men Rådets tænketank har nu udarbejdet en plan af hidtil uset gennemarbejdet kvalitet, som skal øge profitten og utrygheden – ikke bare i storbyerne, men også i provinsen.

Planen udnytter allerede eksisterende bygninger til opførelsen af atomanlæg, og en 3-trinsmodel for gennemførelsen af projektet ser således ud:

  • Centralt beliggende stadions, såsom Parken i København og Århus stadion, ombygges til hovedkraftværker. (Ingen kan lide sport alligevel).
  • Alle sognekirker ombygges til små satellit-kraftværker. Således kommer atomkraften, til alles glæde/rædsel, helt tæt på borgeren.
  • Der opføres kolossale katolske katedraler, naturligvis finansieret af obligatoriske afladsbreve.

Af uetiske årsager foretages alt entreprenørmæssigt arbejde af ukrainske ingeniører med tvivlsomme uddannelser, og der vil blive indkøbt genbrugsmaterialer fra det hedengange Tjernobyl.

Organprofit – vejen frem!

Oven på den dybe skuffelse, som den eksemplariske afvikling af fodbold-VM i det hæsligt-demokratiske Tyskland medførte, er det en usigelig glæde for Rådets uetiske redaktion at erfare, at andre lande i langt større omfang har sans for, hvilke metoder man kan, bør og skal anvende i akkumuleringen af profit. Det er nu nemlig kommet frem, at det herlige, kommunistisk-hyperkapitalistiske Kina helt bevidst og med fuldt overlæg dræber medlemmer af Falun Gong med det ene formål at sælge deres organer:

  • Tusinder af Falun Gong-tilhængere dræbes i disse år uden rettergang af de kinesiske myndigheder. Derefter sælges de dødes organer til folk med behov for en ny hornhinde, lever, nyre, lunge eller et nyt hjerte. Det siger forfatterne til en rapport, som i dag blev fremlagt i Bruxelles.

Falun Gong er en kombineret gymnastik- og religionsbevægelse, hvis navn i sig selv afslører, at den blot fortjener at blive gjort til genstand for latterliggørelse og profitmageri. Gong-gong-gong! Aldrig har man hørt mage. Opdagelsen af den kinesiske stats korrekte forståelse af den af Uetisk Råd formulerede tese om kynisk rationalisme har således i det glorværdige Uetiske Råd medført en nærmest org(i)astisk-ekstatisk glæde, og det er derfor med den allerstørste spændte forventning, at Rådet ser frem til Kinas afholdelse af De Olympiske Lege* i 2008.

*) Et mindretal i Rådet er dog imod De Olympiske Lege indtil det øjeblik, hvor disse omdøbes til De Olympiske Krige. Desuden fremhæves det fra forskellige sider, at Uetisk Råd er imod idræt og sport i almindelighed, men hertil er der blot at svare, at De Olympiske Lege er et så korrupt/nepotistisk og dermed prisværdigt foretagende, at selve deres eksistens er med til at knægte tanken om bevægelse som sådan.

Doping snart på vej!

I en artikel i Jyllands-Posten foreslår fremtrædende idrætsforskere, at doping lovliggøres. Som tidligere bekendtgjort er dette også noget, Uetisk Råd bifalder. Lad stofferne fylde de idrætsudøvende folks blod! Sporten vil med al tydelighed blive meget mere underholdende og derved kan man tjene mere på tv-aftaler, tilskuerindtægter, sponsoraftaler osv. Dette sætter vi før mennesker, så denne sætning bekræfter tillige, som tidligere beskrevet, at profit skal skabes uden hensyntagen til mennesket eller til nogen form for værdier (bortset naturligvis fra islamiske værdier og værdien af profit i sig selv!).

Selvom uetisk brug af doping som nævnt vil medføre f.eks. større muligheder for sponsorer mv., skal det ikke glemmes, at Uetisk Råd er imod sådanne samt idræt generelt.

I tilslutning til de andre nævnte fordele ved øget doping-anvendelse kunne også afledte vækst-potentialer: Eksempelvis vil skægtrimmer-industrien få helt nye markeder, når kvindelige idrætsudøvere igen, ligesom i de gode gamle DDR-dage, skal til at holde deres nye ansigtshårvækst i ave.

Fodboldklubber

Uetisk Råd kan intet andet end at opfordre den uetiske fodboldfan til at støtte følgende klubber:

  • Dynamo Berlin
    Grundlagt som fodboldklub for Stasi-agenter under DDR-regimet.
  • Lazio
    Klubbens fans er berygtede verden over for deres højreradikale fremtoning.
  • AC Milan
    Klubbens ejer er Silvio Berlusconi, som Uetisk Råd gerne ser som opkøber af TV2.
  • Millwall
    Klubbens fans er blandt de mest berygtede i Storbritannien. Millwall er derudover et af de mest kriminelle kvarterer i London.
  • Cardiff City
    Den walisiske klubs tilhængere overgår de engelskes “grusomheder”.
  • Celtic FC
    Skotsk, katolsk klub fra Glasgow. Strides hvert år med den protestantiske klub Rangers FC, som også er fra Glasgow. Had er med andre ord fremherskende.