Robotterne kommer!

UR Universal Robots
Reportagefoto: Uetisk Råd.

I Odense findes et firma ved navn Universal Robots A/S (UR), der fremstiller UR-robotter med navne som UR3, UR5 og UR10.

På en nylig pressekonference afholdt af Uetisk Råd A/S & I/S (UR) nægtede Rådets generaldirektør for robotanliggender, Joseph “Stavblender” Goebbels, at forholde sig til kritiske forlydender om, at UR-robotterne indgår i Rådets hemmelige planer om at overtage verdensherredømmet ved hjælp af dræberrobotter.

Generaldirektøren afviste desuden at tage stilling til beskyldninger om, at firmaet Teradyne Inc., der har opkøbt Universal Robots, skulle have noget at gøre med firmaet Cyberdyne, der udviklede det intelligente computersystem Skynet, som forsøger at overtage verdensherredømmet i Terminator-filmene.

Yderligere spørgsmål vil kun blive besvaret efter indbetaling af store beløb til dækning af UR’s “administrationsomkostninger”.

Uetisk Råd, grundlagt marts 2005. Universal Robots A/S, grundlagt oktober 2005.
Uetisk Råd A/S & I/S, grundlagt marts 2005.
Universal Robots A/S, grundlagt oktober 2005.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.