Ingen ligestilling i Tjetjeniens kz-lejre

Foto: Grozny2015 (CC BY-SA 4.0)

Det islamiske regime i Tjetjenien har oprettet koncentrationslejre for homoseksuelle. Ikke fordi de er kriminelle, men netop fordi de er homoseksuelle. Derfor bliver de tortureret.

Uetisk Råd kritiserer derfor Tjetjeniens leder, Ramzan Kadyrov: Det er for galt, at der ikke er plads til andre grupperinger i de tjetjenske lejre. Rådet vil henlede opmærksomheden på, at der f.eks. herskede en langt større grad af ligestilling og mangfoldighed i de kz-lejre, der blev indrettet i Generalguvernementet Polen under Anden Verdenskrig.

Vi har fået idéen til kritikken fra den fremtrædende perzon Henrik Marstal Ærøskøbing, som vi derfor bringer et interview med.

Er det korrekt, at du er utilfreds med den manglende ligestilling i Tjetjeniens koncentrationslejre?

– Ja, det er korrekt.

Har du overhovedet noget yderligere at bidrage med til denne artikel?

– Ja, jeg vil gerne pege på, at såvel arbejds- som udryddelseslejre er et forældet, heteronormativt koncept. Det er økonomisk uforsvarligt at bruge kz-lejre i vor tid, hvor ammunitionen er blevet så billig, og hvor kinesisk arbejdskraft ofte gør slaveri overflødigt. Vi lever trods alt i 2017, og det burde Kaukasus-republikkerne også forstå!

Har du mere at sige?

– Nej, det var det hele.

Tak skal du have!

6 tanker om “Ingen ligestilling i Tjetjeniens kz-lejre”

 1. Wow, det er ikke intelligensen der presser sig på hos jeres redaktion. Pinsomt, at nogen finder det her sjovt.

  1. jeg er fuldstændigt enig med Tomas Bering. Ham Henrik er godt nok den mest usjove, der nogensinde har optråt her på siden. I kan fandme godt finde en lidt mindre ubegavet ekspert næste gang i skal lave et interviev!

  2. Jeg har været trofast læser og forsøgt at implementere URs bekendtgørelser i mit liv. Fra min fængselscelle er mit verdensbillede nu rystet i sin grundvold. Den måde Thomas Bering slutter fra “wow” til at det er “Pinsomt, at nogen finder det her sjovt.” har overbevist mig om, at UR er lort.
   Tak Thomas, din forargelse er blevet min vej væk fra UR.

  3. Jeg synes godt, man kunne ønske sig lidt mere tolerance over for Vitus Bering!

   1. @Odder Kalkunindustri ApS: Du er tydeligvis fake. Er det mon Henrik Marstal selv, der skriver herinde, eller er du en russisk botspionagent?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.