Årets uetiker 2017: Anders Klostergaard Petersen

Årets uetiker 2017
Anders Klostergaard Pedersen. Årets uetiker 2017. Pressefoto: Aarhus Universitet.

En århusiansk professor[1] ved navn Anders Klostergaard Petersen vil gerne forklare, hvorfor muslimer har krav på særlige hensyn. Professoren mener nemlig, at muslimer bedst kan sammenlignes med små børn eller hunde, som bider fra sig, hvis man giver dem tæsk.

Muslimer er altså ifølge Klostergaard Petersen ikke rigtige voksne mennesker, men derimod en slags umodne personer, der ligefrem kan sammenlignes med dyr.

Uetisk Råd er helt hysterisk af begejstring over at se den groteske racisme, som den arrogante “professor” udfolder; særligt sammenligningen af muslimer og hunde, som er afskyet i den muslimske verden, har vakt lykke i Rådets ellers formørkede sind.

Vi kan ikke huske, at vi tidligere har hørt et så nedladende forsvar for andre mennesker. Derfor udnævnes Anders Klostergaard Petersen til årets mest uetiske personlighed 2017.

Tillykke med titlen!


Noter

[1] Anders Klostergaard Petersen er faktisk ikke rigtig professor; han er bare ansat i en tidsbegrænset stilling ved Aarhus Universitet med en lidt højere løn end en lektor og kan derfor kalde sig professor MSO. “Men hvad betyder professor MSO?”, spørger den uvidende læser. MSO er en forkortelse, der står for “meget stor selvopfattelse”. Nogle gange kan det dog også stå for “Montreal Symphony Orchestra”.

Anders Klostergaard Petersens sammenligning af muslimer med børn og hunde kan findes i artiklen “Islam, kristendom, vold. Enhver løsning af problemer begynder med forståelse” i Kristeligt Dagblad, 25. april 2017, s. 9.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.