Steve Bannons kulturradikale tvilling fundet på Fyn

Steve Bannon (foto: Elekes Andor, CC BY-SA 4.0) og hans kulturradikale tvillingebror Stefan Banan (foto: Gage Skidmore, CC BY-SA 2.0)

Den nationalkonservative medieentreprenør Steve Bannon, der en overgang var chefstrateg for Donald Trump, viser sig overraskende at have en fynsk tvillingebror. Manden hedder Stefan Banan og bor i Munkebo (eller Munk’bo, som han selv siger).

Banan ligner Bannon til forveksling, men er alligevel hans modsætning på næsten alle områder. Den fynske bror er således kulturradikal og tilhænger af “mangfoldighed”, det vil sige mere dialog, voldskriminalitet og udflytning af arbejdspladser. Det var således Stefan B., der stod bag lukningen af Lindøværftet, viser en rapport fra Uetisk Råd, som vi selv har hemmeligstemplet.

Der er heldigvis ét sikkert kendetegn, der kan bruges til at skelne Bannon fra Banan; for mens den kontroversielle og karismatiske amerikaner er kendt for at have flere skjorter på samtidig, er dette aldrig tilfældet med den nordøstfynske Banan. “Je vi jo ik gå runt å se dååm u’, velda?”, forklarer munkebejseren opbragt.

Rådets efterretningstjeneste er i øjeblikket også ved at undersøge mulige familiebånd imellem de to iværksættere og cannabis-entusiaster Elon Musk og Klaus Riskær Pedersen (og eventuelt også Claus Ryskjær).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.