Tag-arkiv: pindsvin

Nyt atomart sprøjtemiddel fra UR

I disse uetiske tider florerer der artikler om den atomaftale, som er blevet indgået med Den Islamiske Republik Iran, samt om ulovlige, piratkopierede sprøjtemidler, der også dræber pindsvin.

I et samarbejde mellem Jydsk Atomkraft A/S og UR-datterselskabet Auschwitz-Atom AG præsenteres nu et nyt uetisk »sprøjtemiddel« ved navn URatomar.

uratomar_atomkanon

Desværre har det siden foråret 1945 vist sig vanskeligt at få leveret cyankaliumbaserede ukrudtsmidler fra grænsebutikkerne, og samtidig har UR længe været af den overbevisning, at almindelige plantegifte som det glyphosat-baserede herbicid Roundup er et latterligt, impotent og frem for alt kedeligt produkt, der højst kan præstere at forurene grundvandet en smule og evt. fremkalde lidt kræft (intet galt heri). I stedet skal man naturligvis bekæmpe ukrudt med krudt; og i det nye produkt URatomar føres denne tanke videre, idet »sprøjtemidlet« simpelthen er et taktisk atomvåben, der affyres i eller i retning af den ukrudtsplagede have. Derved slipper man for at bekymre sig om ukrudt i både denne og kommende vækstsæsoner.

uratomar2
Husk: Brug altid havehandsker under arbejdet med kernevåben!

I første omgang lanceres URatomar i størrelser op til en sprængkraft svarende til 15 kilotons TNT (knap 63 terajoule), hvilket burde være tilstrækkeligt til at klare mellemstore angreb af skvalderkål. Uetisk Råd garanterer, at detonationen rammer haven med en træfsikkerhed på ca. 500 meter.