Jørgen Poulsens og negrenes penge

Uetisk Råd, der ellers for en tid var grebet af begejstring over den griske Jørgen Poulsen, tager nu skarpt afstand fra den forhenværende generalsekretær i Dansk Røde Kors. Begrundelsen er naturligvis sagen om Poulsens anvendelse af ordet neger i et interview med Jydske Vestkysten:

  • “Men så går Røde Kors ud og fortæller, at det er negrenes penge, og hvad ved jeg. Og det er dér, den går af, siger Poulsen”

Dette ordvalg er blevet voldsomt kritiseret af korrekthedens uetiske apostle, men uden at Poulsen har rettet ind. At Jørgen Poulsen ikke kryber i støvet, når den politiske korrekthed befaler det, er dybt forkasteligt, og Uetisk Råd erklærer samtidig sin uforbeholdne støtte til alle former for politisk korrekthed. Den hæmningsløse anvendelse af politisk korrekthed er den direkte vej til det (u)lykkelige uetiske Utopia, hvor uetisk humanisme og lækker islamisme går hånd i hånd.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.