Plummer burde blive

DR’s generaldirektør, Kenneth Plummer, har forsøgt at handle med fortrolige oplysninger for at undgå at blive fremstillet som en horebuk; han har fremsat udokumenterede beskyldninger om regnskabssvindel; og nu beskyldes et firma, han er formand for, for svindel.

Som generaldirektør har Plummer således alle de egenskaber, Uetisk Råd kunne ønske sig, og Rådet er derfor meget fortørnet over, at Klummer er gået af.

Hvis det ikke kan være anderledes, vil Rådet imidlertid stå fast på sin tidligere anbefaling, nemlig at gøre fupmageren Jeppe Nybroe til direktør for DR (og for TV2!). Nybroe vil kunne videreføre den blanding af svindel og inkompetence, som har været Plummers kendetegn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.