Er din bil numerologisk korrekt?

numerologi_idiotDet er forår og dermed tid til at få sat sommerdæk på bilen. Men er din bil også numerologisk klar til den lune årstid? Uetisk Råds numerologiske konsulent og chefmekaniker, Ahdolph “Ulla Sandbæk”-Sandbeck, tilbyder at give din bil et numerologisk eftersyn, der inkluderer alle nødvendige justeringer for at sikre en numerologisk ansvarlig kørsel.

Serviceeftersynet vil optimere talværdierne på nummerpladen og desuden ændre på din bils indretning, så du ikke ved et uheld kommer til at køre i de numerologisk ukorrekte gear 2, 3 og 4, men kun i de sikre gear 1 og 5. Under eftersynet monteres også en autopilot, der vil sikre dig imod at komme til at køre på veje med et numerologisk risikabelt nummer; eksempelvis vil du selvfølgelig ikke længere kunne køre på E45 i nordgående retning, hvorimod alle veje med navnet “Ringvej 2” vil være det sikre valg, særligt hvis månen er oppe. Tallet 20 er, som alle ved, meget farligt, og i særlig grad på dage, som slutter på 14. Af samme grund kan den numerologisk oplyste borger kun færdes på E20 over Fyn, hvis det sker i bakgear; dette gear (−1) neutraliserer nemlig de negative talenergier, der i øvrigt er den oplagte forklaring på, hvorfor der altid er kødannelser og uheld omkring Vissenbjerg.

Kontakt Ahdolph “Ulla Sandbæk”-Sandbeck allerede i dag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.