Tag-arkiv: automobiler

Selvkørende biler får anti-robot-nummerplader

De selvkørende biler kommer. Men hvordan sikrer man, at den robotstyrede bils nummerplade ikke aflæses af en anden robot?

Løsningen er et nyt produkt fra Uetisk Råds Bilindustri- og Motorservice (UR-BIMS). Der er tale om en nummerplade baseret på det velkendte og meget irriterende fænomen captcha, hvor tal og bogstaver skrives, så de er meget svære at læse og derfor ikke så let kan gennemskues af en robot og typisk heller ikke af de mennesker, der ellers skulle have adgang.

“Men det giver jo ingen mening, eftersom nummerplader jo netop skal være tydelige!” indvender den forvirrede læser. Men logikken i denne sammenhæng skal findes et andet sted.

Det nye system er inspireret af Wyoming, USA, der allerede har indført næsten ulæselige nummerplader:

Reportagefoto: Uetisk Råd. Alle rettigheder forbeholdes.

Er din bil numerologisk korrekt?

numerologi_idiotDet er forår og dermed tid til at få sat sommerdæk på bilen. Men er din bil også numerologisk klar til den lune årstid? Uetisk Råds numerologiske konsulent og chefmekaniker, Ahdolph “Ulla Sandbæk”-Sandbeck, tilbyder at give din bil et numerologisk eftersyn, der inkluderer alle nødvendige justeringer for at sikre en numerologisk ansvarlig kørsel.

Serviceeftersynet vil optimere talværdierne på nummerpladen og desuden ændre på din bils indretning, så du ikke ved et uheld kommer til at køre i de numerologisk ukorrekte gear 2, 3 og 4, men kun i de sikre gear 1 og 5. Under eftersynet monteres også en autopilot, der vil sikre dig imod at komme til at køre på veje med et numerologisk risikabelt nummer; eksempelvis vil du selvfølgelig ikke længere kunne køre på E45 i nordgående retning, hvorimod alle veje med navnet “Ringvej 2” vil være det sikre valg, særligt hvis månen er oppe. Tallet 20 er, som alle ved, meget farligt, og i særlig grad på dage, som slutter på 14. Af samme grund kan den numerologisk oplyste borger kun færdes på E20 over Fyn, hvis det sker i bakgear; dette gear (−1) neutraliserer nemlig de negative talenergier, der i øvrigt er den oplagte forklaring på, hvorfor der altid er kødannelser og uheld omkring Vissenbjerg.

Kontakt Ahdolph “Ulla Sandbæk”-Sandbeck allerede i dag!