Jeppe Nybroe skriver også bog om Trump

Den klareste stjerne på Danmarks journalistiske himmel, Jeppe Nybroe, står ikke tilbage for Michael Wolff – manden, der netop har skrevet den skandaleombruste bog Fire and Fury om USA’s præsident, Donald J. Trump.

Nybroes nye bog, Ild og rigtig surhed – Mit år med Donald Trump, bygger på 100 % selvoplevede hændelser, idet Jeppe Nybroe uden skyggen af tvivl har opholdt sig i Det Hvide Hus i hele Trumps tid som præsident. Gå ikke glip af de gribende beretninger om, hvordan Trump og Nybroe spiser morgenmad, bliver bortført af mellemøstlige rumvæsner og ser tv. Måske ser du de samme serier som dem!

Blandt de øvrige bidragydere til bogen kan fremhæves chefplagiatrice Annegrethe Rasmussen, hvis selvstændige og knivskarpe analyser af amerikansk politik vil komme som en overraskelse for de fleste (undtagen dem, der har læst originalartiklerne eller nogensinde har set CNN).

Bogens forord er leveret af fhv. og nuv. tilsmudser David Trads, der også har hjulpet Nybroe med at finde kilder ved hjælp af en hemmelighedsfuld proces, som blandt kendere beskrives som “rektum-ekstraktion”.

Den nye bog er tilegnet mindet om adm.dir. Johannes Petersen, Nordisk Fjer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.