Tag-arkiv: depression

Kunstige bryster i uetisk lys

DR bringer et brevkasse-spørgsmål fra en ubegavet kvinde, der engang har været deprimeret, og som har taget på i forbindelse med depressionen. Hun vil gerne tabe sig, men vil beholde de store bryster, som hun har fået som resultat af sin fedme.

DR’s “ekspert” råder hende til alt muligt sludder om at træne og at huske at være glad. Uetisk Råd gider ikke høre på den slags vrøvl, og Rådet skærer derfor igennem: Du skal have implantater! Kvinders bryster er til for at behage deres mandlige omgivelser, og derfor er der ingen grund til at spilde tiden med zumba og andre homofile overspringshandlinger. Uetisk Råds analytikere har udarbejdet følgende handlingsplan:

  1. Få en fedtsugning.
  2. Få kunstige bryster.
  3. Hold din kæft.

Støt depression blandt gamle

Mange ældre, særligt gamle mænd, begår selvmord, viser det sig nu. Uetisk Råd er glædeligt overrasket over meddelelsen og foreslår to mulige initiativer, der kan og bør iværksættes for at udnytte denne situation bedst muligt:

  1. De ældre mænd kan overlades til sig selv og om nødvendigt isoleres, så de i deres ensomhed kan blive tilskyndet yderligere til depressive tanker.
  2. Det offentlige system kan indsætte en hær af fremmedgørende (sags)behandlere, der kan bidrage yderligere til klientgørelsen af det enkelte menneske.

Ifølge de seneste forlydender vil regeringen og hele velfærdsmaskineriet lytte til Uetisk Råd og følge begge forslag.