Tag-arkiv: Jesper Jack

Uetisk Råd opretter loge for kendte kokain-misbrugere

Beundr kokain-misbrugerne!Uetisk Råd har tidligere rost fremtrædende medlemmer af det danske samfund for at tage methyl(1R,2R,3S,5S)-3-(benzoyloxy)-8-methyl-8-azabicyclo[3.2.1]octan-2-carboxylat, populært kendt som kokain. Nu er det senest kommet frem, at kokainmisbruget også indbefatter balletmester Nicolaj Hübbe og flere andre balletdansere ved Det Kongelige Teater, formentlig både kvinder og “mænd”.

Uetisk Råd har derfor besluttet at oprette en særlig gruppe for mere eller mindre kendte danskere, der har været eller stadig er kokainister eller af medierne er blevet forbundet med kokainmisbrug. Klubben, der hedder Snifferlogen, har indtil videre følgende medlemmer:

snifferlogen

Rådet vil søge løbende at opdatere listen med nye kendte forbilleder.

Kokain & kortfilm – UR ansætter Jesper Jack

Jesper Jack: Kokain er mit speciale!Jesper Jack er netop blevet fyret fra Det Danske Filminstitut, fordi han har taget kokain i arbejdssammenhæng og har løjet over for sin arbejdsgiver. René Fredensborg, der afslørede kokain-forholdet, er efterfølgende blevet lagt for had af filmbranchen, der åbenbart elsker uetiske kokain-forbrugere.

Uetisk Råd er bestyrtet over, at kommunist-sympatisøren Jesper Jack ikke længere er kortfilmskonsulent, og Rådet har derfor besluttet at udnævne Jack til kokainkonsulent i stedet.