Tag-arkiv: Kræftens Bekæmpelse

Ny organisation: Kræftens Fremme

Kræftens FremmeI forgårs holdt Kræftens Bekæmpelse landsindsamling og fik mere end 36 mio. kr. i kassen. Uetisk Råd vil gerne have fingre i lignende midler, og samtidig synes Rådet, at det er forkasteligt, at ingen tager sig af kræftens interesser. Vi har derfor lanceret organisationen Kræftens Fremme, der skal sende sine fangarme ned i danskernes pengepunge (og sine metastaser ud i deres organismer).

Den nye organisation tager udgangspunkt i den opfattelse, at vi som mennesker ikke har ret til at bestemme, at kræft er forkert, bare fordi kræften nedbryder vores kroppe og slår os ihjel. Kræften følger jo bare sin kultur, og den må vi respektere. Kræft har de samme rettigheder som os andre, og bare fordi vi ikke selv er kræftceller, skal vi jo ikke forhindre andre i at være det. Kræft og mennesker har tidligere levet i smuk, mangfoldig symbiose med hinanden, så det er for galt, når man nu fra menneskelig side vil skille sig af med kræften.

En kræftknude er en ven, du ikke har mødt endnu! Et venskab med kræften varer livet ud!

Mugabe-Fonden

Søndag d. 2. april, hvor Kræftens Bekæmpelse holdt landsindsamling, grundlagde Uetisk Råd en ny fond, Mugabe-Fonden, da vi mener, at uetiske mennesker også skal have lov til at støtte formål, som står deres hjerte nær. Derfor tænkte vi, at den kære Mugabe godt kunne bruge lidt støtte i disse svære tider, da han er udsat for såvel uden- som indenrigspolitisk pres!

Uetisk Råd kan allerede nu afsløre, at indsamlingen blev en ubetinget succes! Vi fik “omsat” for i alt 700 millioner cubanske pesos! (Vi skyndte os selvfølgelig at veksle til denne herlige møntfod! – Andre møntfødder som den kinesiske yuan samt den saudi-arabiske riyal er selvfølgelig også eftertragtelsesværdige.)