Tag-arkiv: Sanne Salomonsen

KL, aberne og skattepengene

Imens kommunerne klager over stramme budgetter, bruges der millioner af kroner på festmiddage i Kommunernes Landsforening, bl.a. med optræden af “sangerinden” Sanne Salomonsen (f. 1755). Uetisk Råd er begejstret over, at kommunerne stadig kan finde nye måder at misbruge borgernes penge på (jf. Anker Boye-sagen). Der er ganske vist ikke noget nyt i, at herremænd bruger de fattige borgeres penge på festmiddage og koncerter, sådan som fyrster og adelsfolk har gjort i århundreder; nej, det nye består i, at man i stedet for at fremme elitekunsten nu bruger skattemidlerne på musikalsk affald.

Uetisk Råd opfordrer til, at KL på det gastronomiske område går over til samme standard som på det musikalske, og Rådet anbefaler derfor, at man også ansætter en udviklingshæmmet skrigeabe som chefkok i kommuneimperiet.

Jeppe Kofod – dømmekraftens mester

Folketingsmand Jeppe Kofod (S) har tidligere gjort sig bemærket ved at “komme til” at have ubeskyttet sex med en 15-årig DSU’er; hr. Kofod var selv 34 år på det pågældende tidspunkt. Uetisk Råd forstår ikke polemikken, der dengang omgav Kofod; enhver halvgammel mand kan jo komme til at dumpe i kanen med en knapt myndig. Ja, det er vel nærmest en menneskeret for socialdemokratiske chefpampere at forlyste sig med teenagere efter ønske og behov.

Nu er Jeppe Kofod tilbage fra sin falske sygeorlov og har gjort sig bemærket igen: Han har udtalt, at snefaldet over Bornholm kan sammenlignes med orkanen Katrina, der kostede knap 2.000 mennesker livet og medførte materielle skader for $ 81.000.000.000.

På baggrund af den helt ekstraordinært gode dømmekraft, som Jeppe Kofod gang på gang udviser, kan Uetisk Råd kun opfordre til at tildele ham enhver titel, han måtte ønske sig: Udenrigsminister, spejderfører, kejser af Bornholm, katolsk korleder. Gerne dem alle.

Sidste nyt: Uetisk Råd har netop opdaget, at Jeppe Kofod allerede i 2008 fik en ny kæreste,* der dengang var 26 år gammel, altså 11 år ældre end den 15-årige DSU’er – en aldersstigning på 73,33 %. På dette usædvanligt stærke talgrundlag har UR’s statistiske tjeneste udarbejdet nedenstående graf, der viser, hvor gamle Jeppe Kofods næste kærester vil være, hvis de hver gang bliver 73,33 % ældre end den foregående, og Rådet har desuden fundet nogle kvinder, der passer nogenlunde ind:

Jeppe Kofods kærester

*) Allerede i 2009 gik de fra hinanden igen, således at Jeppe Kofod frit kan fortsætte op ad alderskurven; i første omgang er Kofod dog kun gået fra 26 til 28 år.