Tag-arkiv: Kommunernes Landsforening

KL, aberne og skattepengene

Imens kommunerne klager over stramme budgetter, bruges der millioner af kroner på festmiddage i Kommunernes Landsforening, bl.a. med optræden af “sangerinden” Sanne Salomonsen (f. 1755). Uetisk Råd er begejstret over, at kommunerne stadig kan finde nye måder at misbruge borgernes penge på (jf. Anker Boye-sagen). Der er ganske vist ikke noget nyt i, at herremænd bruger de fattige borgeres penge på festmiddage og koncerter, sådan som fyrster og adelsfolk har gjort i århundreder; nej, det nye består i, at man i stedet for at fremme elitekunsten nu bruger skattemidlerne på musikalsk affald.

Uetisk Råd opfordrer til, at KL på det gastronomiske område går over til samme standard som på det musikalske, og Rådet anbefaler derfor, at man også ansætter en udviklingshæmmet skrigeabe som chefkok i kommuneimperiet.

Fyr en fed

Der har de seneste år været en del erstatningssager vedrørende “uberettigede” fyringer pga. overvægt og andre former for uforskammet fremtoning. Uetisk Råds helt klare holdning er, at overvægtige skal fyres, såfremt deres stilling indebærer fysisk tilstedeværelse i umiddelbar nærhed af normale mennesker.

Problemer er til for at blive løst, og Uetisk Råd er altid på pletten. Vi har dags dato sendt et forslag/påbud til Kommunernes Landsforening, hvor man tager udgangspunkt i en nuværende model med skånejobs til svage mennesker. Modellen hedder hånejobs og henvender sig til overvægtige eller på anden vis grimme og afskyvækkende “mennesker”, som ikke har den fornødne intelligens til at opretholde et præsentabelt ydre. Eksempler på hånejobs kunne være:

  • Indvendig rengøring af kommunens kloaksystemer
  • Forefaldende mine- og ophugningsarbejde
  • Kæmning af kommunernes græsarealer
  • Underholdning/freakshow-optrædener til byens årlige festlige arrangementer.

Uetisk Råd ser frem til en snarlig ibrugtagen af modellen, der forhåbentlig vil kunne aflaste humankraftværkerne, hvor fede mennesker brændes for at fremstille elektricitet.

Se også, hvorledes Lorena Herrera, der er godkendt af UR pga. korrekt hårfarve og brystmål, hader fede mennesker.