Gratisaviser – gid Fanden brænde dem!

Fra Uetisk Råds kolde redaktionskælder er det med gru og rædsel (intet dårligt i dét), at vi i disse dage kan følge med i debatten om forskellige husstandsomdelte gratisaviser! Både den islandske koncern 365 Media Scandinavia samt JP/Politikens Hus og Det Berlingske Officin har i sinde at producere disse ulækre aviser.

Fra uetisk hold kan vi med én stemme* sige: Nej tak til gratisaviser! Vi ønsker ikke, at den almene befolkning skal oplyses om dette og hint – og særligt ikke samfundsforhold. Vi mener helt klart, at den brede befolkning (igen) skal være en uuddannet pøbel, således at vi får en magtelite, som er mere oplyste end proletarerne. Og specielt den fattige del af befolkningen, som før ikke kunne finde råd til en af de større morgenaviser, får desværre nu muligheden for at kunne følge med i, hvordan staten undertrykker dem, hvilket Uetisk Råd kun kan beklage.

*) Eftersom Uetisk Råd forkaster demokrati, er den fremsatte bekendtgørelse således fremsat fra én person, som af uetiske årsager har valgt at være anonym.

Tilføjelse, 8. august 2007:
Efterhånden som mængden af gratisaviser er ved at kvæle det ganske land i ligegyldige nyhedstelegrammer, har det dog vist sig, at gratisaviserne måske i virkeligheden ikke bidrager til at oplyse den gemene pøbel, men tværtimod til at fordumme den yderligere og i almindelighed fylde den med løgn, og hvis dette viser sig at holde stik, vil Uetisk Råd naturligvis på enhver tænkelig vis bakke op om en yderligere udbredelse af disse uetikkens medier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.