Svinet Paul Potts

Den feterede sanger, opera-“talentet” Paul Potts, betragtes i almindelighed som et sympatisk og beskedent menneske med et ekstraordinært talent – og i disse dage er han i Danmark.

Uetisk Råd er imidlertid af en helt anden holdning. Rådet beder indtrængende det fede svin om at blive hjemme. Vi gider ikke høre på den ækle og forfærdelige sangstemme, han forpester sine omgivelser med. Paul Potts – du er dum, fed og grim! Og det samme gælder (eller rettere: gjaldt) Luciano Pavarotti, som vi nu heldigvis er fri for. Europæisk musik (og musik i det hele taget) er forkasteligt – lad os kun høre muezzinernes skønne, umoralske brægen fra al landsens minareter!

Rådet er også utilfredst med, at Paul Potts har et navn, der ligner Pol Pot, den uetisk/kommunistiske helt/massemorder fra Cambodja.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.