Tag-arkiv: musik

Henrik Marstal – en ægte racist

Henrik Marstal. 100 % ægte racist. Kun den rene vare!Efterhånden kan “racisme” betyde alt muligt. Alle, der mener noget, som nogen ikke bryder sig om, kan udråbes til at være racister og nazister. Uetisk Råd er på den ene side glad for denne udvikling, fordi den udvander betydningen af ordene og således gør det muligt at snige nazisme ind ad bagvejen, uden at nogen opdager det. Men på den anden side betyder det netop også, at man risikerer at overse den ægte racisme, når man møder den, således at man ikke kan glæde sig over den.

Rådet har derfor besluttet at oprette en ny mærkningsordning, der skal beskytte forbrugerne mod vildledning, når de er på udkig efter ægte racisme. Første modtager af det nye mærke er musikperzonen Henrik Marstal. Han mener, at nogle racer fylder for meget i det offentlige rum, og han er af den faste overbevisning, at folks rettigheder afhænger af deres racemæssige tilhørsforhold. Henrik Marstal er med andre ord en ægte, uforfalsket racist. Samtidig beskylder han andre for at være racetænkere, hvilket kun bidrager til festen.

Hvis De søger ægte racisme, skal De gå til Henrik Marstal. Vogt Dem for efterligninger!

aegte_racist_uetisk_raad_kun_den_rene_vare

Svinet Paul Potts

Den feterede sanger, opera-“talentet” Paul Potts, betragtes i almindelighed som et sympatisk og beskedent menneske med et ekstraordinært talent – og i disse dage er han i Danmark.

Uetisk Råd er imidlertid af en helt anden holdning. Rådet beder indtrængende det fede svin om at blive hjemme. Vi gider ikke høre på den ækle og forfærdelige sangstemme, han forpester sine omgivelser med. Paul Potts – du er dum, fed og grim! Og det samme gælder (eller rettere: gjaldt) Luciano Pavarotti, som vi nu heldigvis er fri for. Europæisk musik (og musik i det hele taget) er forkasteligt – lad os kun høre muezzinernes skønne, umoralske brægen fra al landsens minareter!

Rådet er også utilfredst med, at Paul Potts har et navn, der ligner Pol Pot, den uetisk/kommunistiske helt/massemorder fra Cambodja.

Festivaler og musik

Uetisk Råd siger med én stemme nej tak til festivaler og musik. Nej tak til kunst. Alle de unge mennesker, som i denne uge fester og slår sig løs til venstreorienteret musik på Roskilde Festivalen, burde ifølge Uetisk Råd i stedet deltage i spejderkorps som før set i Tyskland.

Et andet aktuelt emne er det i skrivende stund igangværende Live8, som vil presse de store landes ledere til at eftergive gælden til tredjeverdenslande; som tidligere beskrevet> mener Uetisk Råd det modsatte. Derimod vil Uetisk Råd – når vejret engang bliver koldt – arrangere støttekoncerter (selvom vi er imod kunst) til fordel for pro-kolonisationsbevægelser rundt omkring i det europæiske kontinent; koncerterne, der som overordnet tema vil have en hyldest til gæld og elendighed, arrangeres af Uetisk Råd i samarbejde med Fattigdomspartiet.

Hvis du allerede nu ønsker at deltage i dette fantastiske arrangement, hvor blandt andet det kontroversielle tyske orkester “Landser” deltager, skriv desvedrørende (ikke) til følgende adresse:

  • Uetisk Råd A/S & I/S
    Leningade 308 å
    6880 Tarm