Khat-misbrug bør fremmes

rune_engelbreth_larsenDer var stor forundring på Uetisk Råds redaktion, da det rygtedes, at somalierne i Danmark – if. Berlingske Tidende – hver dag tygger et ton kat. Hvorfra får somalierne alle disse katte til at tygge på?, spurgte rådsmedlemmerne forvirret hinanden. Imidlertid viste det sig snart, at det i virkeligheden drejer sig om khat, et rusmiddel fra Østafrika. Uetisk Råd kan kun bifalde, at det somaliske samfund i Danmark tygger sig fra sans og samling i disse planter (det er deres kultur!), hvorfra overskuddet går til islamiske terrormilitser som al-Shabaab.

På billedet ovenfor ses al-Shabaabs danske talsmand, satanisten Rune Engelbreth Larsen, sammen med en anden khatskæv somalier samt en kat. Uetisk Råd har forgæves forsøgt at indhente kommentarer fra alle tre.

Skriv et svar