Khat-misbrug bør fremmes

rune_engelbreth_larsenDer var stor forundring på Uetisk Råds redaktion, da det rygtedes, at somalierne i Danmark – if. Berlingske Tidende – hver dag tygger et ton kat. Hvorfra får somalierne alle disse katte til at tygge på?, spurgte rådsmedlemmerne forvirret hinanden. Imidlertid viste det sig snart, at det i virkeligheden drejer sig om khat, et rusmiddel fra Østafrika. Uetisk Råd kan kun bifalde, at det somaliske samfund i Danmark tygger sig fra sans og samling i disse planter (det er deres kultur!), hvorfra overskuddet går til islamiske terrormilitser som al-Shabaab.

På billedet ovenfor ses al-Shabaabs danske talsmand, satanisten Rune Engelbreth Larsen, sammen med en anden khatskæv somalier samt en kat. Uetisk Råd har forgæves forsøgt at indhente kommentarer fra alle tre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.