Tag-arkiv: katte

Bomber frem for netadgang

facebook_aquilaFacebook har bygget en drone, der ligner et B2-bombefly, som skal bruges til at levere internetadgang til fattige negre m.fl. ved hjælp af laserstråler. Idéen i konceptet er naturligvis, at man får gratis adgang til at benytte Facebooks egne tjenester, mens man skal betale, hvis man vil anvende andre netsider.

Uetisk Råd er grundlæggende positivt stemt over for idéen om, at onde multinationale koncerner overvåger alle menneskers gøren og laden fra himlen og sender laserstråler ned i hovedet på folk. Spørgsmålet er imidlertid, om man ikke ville gøre brugerne en større tjeneste ved simpelthen at indsætte rigtige bombefly over Afrika i stedet. Døde mennesker behøver ingen netadgang, og derved skaffes der bedre plads til, at rige vesteuropæere kan poste livsvigtige statusopdateringer om deres katte, koncertoplevelser og kærester.

Bomb løs, mener Rådet.

Forvær sulten i Afrika!

afrikas_horn“FN udvider sultkatastrofen i Somalia”, meddeler Ritzau (dansk journalistiks begavede vidunderbarn), og Uetisk Råd er begejstret. Alt for længe har verdens ledere siddet på deres flade numser og undladt at forværre situationen på Afrikas Horn (se billedet), hvor mennesker sulter (og katte tygges). I den situation er det godt at se FN komme på banen og udvide katastrofen, så den kan opnå et endnu større omfang.

Khat-misbrug bør fremmes

rune_engelbreth_larsenDer var stor forundring på Uetisk Råds redaktion, da det rygtedes, at somalierne i Danmark – if. Berlingske Tidende – hver dag tygger et ton kat. Hvorfra får somalierne alle disse katte til at tygge på?, spurgte rådsmedlemmerne forvirret hinanden. Imidlertid viste det sig snart, at det i virkeligheden drejer sig om khat, et rusmiddel fra Østafrika. Uetisk Råd kan kun bifalde, at det somaliske samfund i Danmark tygger sig fra sans og samling i disse planter (det er deres kultur!), hvorfra overskuddet går til islamiske terrormilitser som al-Shabaab.

På billedet ovenfor ses al-Shabaabs danske talsmand, satanisten Rune Engelbreth Larsen, sammen med en anden khatskæv somalier samt en kat. Uetisk Råd har forgæves forsøgt at indhente kommentarer fra alle tre.

Vegetarisme

skeletTil Rådets store forargelse findes på hjemmesiden tarbesen.dk en grinagtig remse af “fordele” ved vegetarisme.

Som et led i Uetisk Råds program om bedre oplysning til borgerne er her kommentarer til et udpluk af argumenterne.

 • Du undgår at medvirke til drab på dyr.
  – Forkert. Du medvirker til en bekræftelse i, at mennesket er jordens herskere. Hvad er der galt med det?
 • Alene den dårlige karma ved at være årsag til dyrs lidelser og kummerlige liv er årsag til mange sygdomme og ulykker for kødspisere. Husk, at alt hvad man gør mod andre, herunder dyrene, danner grundlag for den skæbne, man selv senere kommer ud for.
  – Som kødspiser kan du med god smag i munden (evt. Kabanos?) grine af ovenstående argument.
 • Vegetarisk mad er flottere.
  – Nej:
  raadden
 • Den smager også bedre.
  – Nej.
 • Som vegetar er du i praksis og ideologisk med til at gøre jagt usmart.
  – Nej, vegetarer er usmarte – jo flere vegetarer desto flere unge i jagtmiljøet:
  ungdom
 • Ved at spise en føde, der stammer fra den nederste del af fødekæden, undgå du alle de giftstoffer, der ophobes i dyrene.
  – Ved at spise normalt, mindskes risikoen for at blive så DUM, at man ikke kan stave.
 • Kvægopdræt betyder store tab af god muldjord verden over. Nogle mener endda, at kødspisning har en væsentlig del af skylden for regnskovenes forsvinden.
  – Regnskovens forsvinden skyldes, at vegetarer verden over har spist af den. (Og desuden hylder Rådet den ækle skovs forsvinden fra denne jord, omendskønt det dog ville være bedre, om svær(d)industrien og ikke vegetarerne var bagmænd.)
 • Det femte bud lyder: “Du må ikke slå ihjel”, og ikke: Du må ikke slå mennesker ihjel”
  – Hvorefter Gud slagtede uhensigtsmæssigt mange lam i løbet af testamenterne (hvilket Uetisk Råd naturligvis billiger.)
 • Vegetarisme fører til et mere humant samfund, hvor egoisme gradvist afløses af kærlighed til alle medskabninger.
  – Forkert. Som her påvist, fører vegetarisme til et hadefuldt samfund (hvilket Uetisk Råd i øvrigt går ind for, men ikke på vegetarernes præmisser!, red.)
 • Vegetarisme er udtryk for medlidenhedsevne over for dyr.
  – Vegetarisme er et udtryk for uvidenhed over for tilværelsen.
 • Spiser man kød, kan man ikke samtidig være medlem af Dyrenes beskyttelse uden at være dobbeltmoralsk.
  – Er man vegetar, kan man ikke samtidig ånde. For støvmider (“søde uskyldige dyr”) dør, når de indåndes. (Og hvem siger, at man skulle være medlem af en så gammelkommunistisk og bøsset organisation som Dyrenes Beskyttelse?)
 • Da vegetarisme er væsentlig sundere end kødspisning, kunne samfundet spare store summer på sygdomsbekæmpelse, hvis en stor del af befolkningen blev vegetarer. Det er bedre at forebygge end at helbrede.
  – Hvis vegetarer stoppede med at ånde, ville de spare samfundet for millioner, da de ofte er nogle dovne venstreorienterede samfundsnassere.
 • Kødspisning er destruktivt – en skændselsgerning.
  – Kødspisning er konstruktivt – en kendsgerning.
 • Kødspisning er ligspisning.
  – Vegetarisme er undvigelse af ligspisning.

Uetisk Råds ernæringseksperter har desuden lavet en alternativ madpyramide – perfekt som plakat i den uetiske institution:

madpyramide

I forlængelse af ovenstående tilføjer et fremtrædende rådsmedlem:
Vi i Uetisk Råd er derimod en del af “bevægelsen” af animalister, som udelukkende foretrækker at spise kød; på denne måde fremstår ovenstående analyse da også sandfærdig. Uetisk Råd vil i den anledning gerne konkludere, at vegetarisme beror på en betondyrevenlig tankegang, som må og skal udryddes. Dyrene hører til i folks maver – og ikke omvendt! (De må heller ikke leve i fred – haps! siger Uetisk Råd.)

Rådet hylder samtidig Prins Henrik for at være frådende animalist, og Rådet er begejstret over Kina, der har givet verden det vidunderlige begreb kattefrikadeller, der passer glimrende ind i den ovenfor nævnte madpyramide.