Waffen-SS – et forbillede for integration

Stormuftien af Jerusalem, Amin al-Husseini, inspicerer bosniske frivillige i Waffen-SS, Schlesien, november 1943. Originalfoto: Bundesarchiv.
Stormuftien af Jerusalem, Amin al-Husseini, inspicerer bosniske frivillige i Waffen-SS, Schlesien, november 1943. Originalfoto: Bundesarchiv

Mangfoldighed og inklusion skal også finde vej til det danske militær, mener Uetisk Råd, der længe har været en beundrer af integrationsborgmester Anna Mee Allerslevs politik. Rådet har nu i samarbejde med en række fremtrædende multietnikere og mangfoldighedskulturalister fået den idé, at forsvaret på dette område kan og bør lade sig inspirere af en stærkt multietnisk militærstyrke, nemlig Waffen-SS.

Den smukke organisation kan beskrives som et multikulturelt integrationsprojekt i Københavns Kommunes ånd, og den spillede en fremtrædende rolle i Tysklands forsøg på at skabe kulturel dynamik i Østeuropa, ikke mindst ved at aktivere den jødiske befolkning og bryde deres negative ghettomønstre med hjælp fra muslimske frivillige.

Uetisk Råd ville gerne have indhentet støtteerklæringer fra f.eks. Basil Hassan, men han lader til at være godt optaget af militære aktiviteter i Mellemøsten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.