Giv Skåne til Sverige

Oprindeligt kort: Vesconte
Oprindeligt kort: Vesconte (CC BY-SA 4.0)

Den humanitære stormagt Sverige mærker for tiden et vist pres grundet de mange asylansøgere, som landet har besluttet at tage imod.

Uetisk Råd hader svensk natur og kultur, men til gengæld har Rådet alle dage været store tilhængere af Sveriges storhedsvanvittige/selvhadende moral-, kultur- og kanonimperialisme, og Rådet har nu fået en god idé til, hvordan snottede lille Danmark kan hjælpe storebror Sverige ud af problemerne:

Vi foreslår, at Danmark afgiver Skånelandene til Sverige. Hvis Sverige får rådighed over Halland, Skåne, Blekinge, Bornholm og Gotland, vil der være masser af plads til at huse alle de nye svenske medborgere. Det er kun ret og rimeligt, at Danmark ofrer nogle af sine kerneområder for at afstive Sveriges storhed.

For at hjælpe Sverige godt i gang har Rådet udarbejdet en plan i tre punkter:

  1. Først skal alle tegn på danskhed i Skånelandene udslettes og erstattes af svensk sprog, kultur og historie med tilbagevirkende kraft.
  2. Dernæst skal den nye svenske kultur i Skånelandene udslettes og erstattes af “mangfoldighed”.
  3. (Oplyses ikke).

Uetisk Råd foreslår mere konkret, at man kunne anbringe en masse af de tilvandrede perzoner i dejlige nye mangfoldighedskomplekser, som man for eksempel kunne bygge uden for Malmø Malmö og kalde Rosengård. I disse moderne, humanistisk udformede boligområder vil der herske idyl, fredelig sameksistens, høj arbejdsmoral, ingen kriminalitet og respekt for såvel myndigheder som medborgere.

Danmark ud, Sverige ind, mangfoldigheden leve!

Fotos: Jorchr, ArquiWHAT, Fred J
Sådan kunne Rosengård komme til at se ud, hvis man byggede det. Fotos: Jorchr, ArquiWHAT (CC BY-SA 3.0), Fred J (CC BY 1.0)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.