Jacob Lund fupper om DF: Tulle er ingen kalif

Dansk Folkeparti. DFEn bornholmsk perzon ved navn Jacob Lund (tidl. MF) er medlem af et socialdemokratisk parti, der kalder sig Socialdemokratiet. Han har påstået, at et andet socialdemokratisk parti ved navn Dansk Folkeparti har samme politiske mål som terrororganisationen Islamisk Stat, når det kommer til stykket:

jacob lund @jaclund: IS er vel bare en muslimsk version af DF

Uetisk Råd blev først grebet af begejstring over, at der omsider var kommet et ægte islamisk terrorparti i Folketinget, men en nærmere undersøgelse viser, at Jacob Lund – skuffende nok – har visse problemer med at dokumentere sine ellers så lovende påstande.

Lund siger om DF og IS, at »deres hovedmål er det samme. Det er at have separate nationer, hvor de kun har sig selv at tage hensyn til i sit eget område«. Det er også næsten rigtigt, bortset fra at kedelige DF hævder at stå for mere grænsekontrol og uafhængige nationalstater, mens Islamisk Stat ønsker et verdensomspændende kalifat uden nationale grænser. Lunds fortolkning synes således at være et forbrugervildledende reklamestunt for DF, der ikke rigtig kan bakkes op af partiets “politik”.

Uetikeren Jacob Lund er født i Sverige!(!)
Uetikeren Jacob Lund er født i Sverige!(!)

En kulegravning foretaget af Uetisk Råds politiske analytikere viser desuden, at der også er andre forfærdende forskelle på DF og IS. Trods Jacob Lunds gyldne løfter har Kristian Thulesen Dahl generelt udvist en stærkt mangelfuld vilje til at korsfæste børn og kaste bøsser ud fra høje bygninger eller hænge dem i kraner, ligesom de ynkelige DF’ere slet ikke har fattet vigtigheden af at brænde frafaldne. De svage socialdemokrater i DF er også stærkt bagud, når det kommer til at halshugge folk fra etniske minoriteter eller sælge dem som sexslaver til arabiske rigmænd.

Tulle er simpelthen ikke lavet af det stof, som en ægte kalif er gjort af, og det burde Jacob Lund have indset, inden han gav sig til at lokke vælgerne til at støtte DF med udsigt til at omdanne Danmark til en provins i det islamiske imperium. ØV!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.