Væksthormoner til børn

Væksthormoner til børn er vejen frem!
Væksthormoner til børn er vejen frem!

Flere og flere forældre ønsker at give deres drengebørn væksthormoner, så de kan blive høje og dermed få attraktive ægtefæller og en vellykket karriere.

Uetisk Råd bakker 100 % op om denne syge tendens. Vi har efterhånden selv vanskeligt ved at finde på flere måder, hvorpå samfundet kan gøres endnu mere sygt, end det allerede er, men netop derfor er det så glædeligt at se, at landets forældre er klar med nye, perverse idéer. Tak skal I have, fordi I gør vores samfund til et uetisk paradis/et helvede for almindelige mennesker! Godt klaret!

Uetisk Råd mener helt generelt, at børn skal dopes med anabolske steroider og andre gode sager fra en så tidlig alder som overhovedet muligt (dog ikke vitaminpiller); faktisk bør det undersøges, om man ikke kan indsprøjte ekstra hormoner i fostret allerede inden fødslen, sådan at børnene kan være så store og stærke som muligt fra den tidligste begyndelse. Så er der også mere at snitte i, når de skal omskæres, og de er parate til at vinde racekampen, som deres forældre ønsker.

Et rådsmedlem har siden udtalt dissens til denne bekendtgørelse.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.