Tag-arkiv: hospitalsklovne

Forbyd nej-stemmer ved lov

Uetisk Råd har netop med glæde erfaret, hvordan jordemoderstuderende ved Professionshøjskolen Metropol (tidl. Børnehuset Æbleskroget) fik aflyst deres undervisning,* der blev erstattet med en “debat” om folkeafstemningen, hvori der udelukkende deltog ja-propagandister, herunder intellektuelle fyrtårne/uetiske perler som Ulla Tørnæs (tidl. minister), Margrete Auken (tidl. og nuværende opkæfter) og Stine Bosse (tidl. person).

Rådet mener dog, at man kan/bør/må gå endnu hårdere til værks for at sikre det livsnødvendige JA. Hvordan skal korrupte dommere fra Rumænien ellers få indflydelse på livets gang i Danmark? Vi spørger bare. UR ønsker derfor, at Folketinget inden i morgen hastebehandler et lovforslag, der simpelthen vil gøre det ulovligt at stemme nej. Derved kan det rette resultat sikres. Skulle det vise sig umuligt at nå at gennemføre loven inden i morgen, må man sætte sin lid til, at stemmesedlens udformning i sig selv vil være nok.

Stimmzettel-Anschluss
© Social- og Indenrigsministeriet

* Aflysningen af undervisningen er i sig selv en god ting – de utålelige gravide må føde under vejledning af hospitalsklovne og dårligt uddannede jordemødre, men til gengæld kan de blive oplyst om, at EU er godt.

Knus klovnekuppet!

Når Uetisk Råd læser nyheder, læser vi kun overskrifterne (substans er forkasteligt, og danske journalister er alligevel så stupide, at det sjældent gør den helt store forskel, om man får det hele med). Rådet, der tidligere har udtalt sig imod hospitalsklovne, er derfor forfærdet over at se en nyhed med overskriften Klovne gør oprør. Disse klovne må slås hårdt og ubarmhjertigt ned, mener Rådet, der ikke vil tøve med at opfordre regeringen til at sætte militæret ind.

Hospitalsklovneri

Rådet har fået følgende læserbrev:

 • Hej Uetisk Råd!
  Vi er forældre til et par sygdomsramte tvillinger, som lige nu har ophold på Rigshospitalets børneafdeling. Derfor vil vi gerne vide, om strafferammen for kunstforseelser også gælder den hospitalsklovn, som til stor glæde for ungerne kommer og underholder på afdelingen?
  På forhånd tak,
  Birgit og Michael Torkildsen

Uetisk Råd svarer:

 • Kære Birgit og Michael,
  i den grad!
  Mvh. Uetisk Råd.