Tag-arkiv: Jylland

Århus’ nye slogan

Århus Rutebilstation, inden den (for alvor) begyndte at falde sammen. Foto: Christian Alexander Tietgen (CC BY 4.0)

Aaaarhuuuus har fået et nyt slogan til afløsning for “Smilets By”; fremover skal byen uden Å markedsføres under slagordet “Aarhus. Danish for progress”. Uetisk Råd er begejstret over den uetiske tåbelighed, som kommer til udtryk i sloganet. Som Politikens Lars Dahlager så rigtigt formulerer det: »På en gang uforståeligt, svært at udtale for den gennemsnitlige smådumme byrådspolitiker og faktuelt forkert«.

Uetisk Råd har i samarbejde med Aarhus’ tidl. borgmester Nicolai Wammel udarbejdet nye slogans, der vil blive brugt som supplement til “Aarhus. Danish progress”:

Aarhus. Jysk for kolera.

Aarhus. Deutsch für Dinge und Sachen.

Aarhus. Danish for lååårt.*

*) På grund af det århusianske byråds modstand mod bogstavet Å vil dette slogan muligvis blive ændret til Aarhus. Danish for laaaaaart.

Jydsk Front – ny UR-partner!

Det er med stor glæde, at Uetisk Råd i dag kan meddele, at Rådet har indgået en ensidig partnerskabs- og samarbejdsaftale med den uetiske organisation Jydsk Front, der har jyde- og mandschauvinisme som en vigtig del af sit program.

Det skal dog ikke skjules, at Rådet på visse områder kun kan tage afstand fra Jydsk Front, der bl.a. hævder at være økonomisk uafhængig og i stand til at udøve kritik. Sådanne pseudodemokratiske principper fylder Rådet med væmmelse, men på trods heraf er det dog rådsmedlemmernes indtryk, at Fronten vil være en værdig samarbejdspartner for det glorværdige Råd.