Festivaler og musik

Uetisk Råd siger med én stemme nej tak til festivaler og musik. Nej tak til kunst. Alle de unge mennesker, som i denne uge fester og slår sig løs til venstreorienteret musik på Roskilde Festivalen, burde ifølge Uetisk Råd i stedet deltage i spejderkorps som før set i Tyskland.

Et andet aktuelt emne er det i skrivende stund igangværende Live8, som vil presse de store landes ledere til at eftergive gælden til tredjeverdenslande; som tidligere beskrevet> mener Uetisk Råd det modsatte. Derimod vil Uetisk Råd – når vejret engang bliver koldt – arrangere støttekoncerter (selvom vi er imod kunst) til fordel for pro-kolonisationsbevægelser rundt omkring i det europæiske kontinent; koncerterne, der som overordnet tema vil have en hyldest til gæld og elendighed, arrangeres af Uetisk Råd i samarbejde med Fattigdomspartiet.

Hvis du allerede nu ønsker at deltage i dette fantastiske arrangement, hvor blandt andet det kontroversielle tyske orkester “Landser” deltager, skriv desvedrørende (ikke) til følgende adresse:

  • Uetisk Råd A/S & I/S
    Leningade 308 å
    6880 Tarm

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.