Tag-arkiv: gæld

Derfor lyver Finansministeriet om flygtninge

Fotos: Johannes Jansson/norden.org (CC BY 2.5 dk)/fdecomite (CC BY 2.0)
Fotos: Johannes Jansson/norden.org (CC BY 2.5 dk)/fdecomite (CC BY 2.0)

Flere flygtninge er en stor belastning af de offentlige kasser, mener Finansministeriet. Men flere flygtninge er også en økonomisk gevinst for staten, mener samme ministerium. Forvirret?

Forklaringen er tilsyneladende, at den første version er til brug herhjemme for at fremme lavere offentlige ydelser, mens den anden version er en løgn, der er lavet for at tilfredsstille EU-kommissionen og bilde den ind, at det går skide gode med de offentlige finanser i Danmark. Sidstnævnte version bliver nu brugt af venstrefløjen til at agitere for mere islamisk indvandring.

Uetisk Råd er hysterisk henrykt over at se denne løgnagtige fordobling af virkeligheden; det samme princip har jo med held været brugt i Grækenland, hvor regeringen med hjælp fra Goldman Sachs forfalskede statsregnskaberne for at opnå flere lån og komme med i eurozonen, skønt alle hjemme i Grækenland vidste, at det hele gik ad helvede til. Rådet har derfor aflyst Kristi himmelfartsdag og synger i stedet lovsange til Claus Hjort Frederiksens tvetungede pris og ære.

UR opfordrer også mere generelt til, at man antager den græske eksfinansminister Yanis Varoufakis som forbillede; det elskede venstrefløjsikon, der gik til angreb på skattely og svindel, er nu nemlig begyndt at holde foredrag til en pris af £ 40.000 per styk, hvorefter han sender pengene i skattely hos araberne i Oman.

At yde efter evne og nyde efter behov.

Lad Henriette Kjær styre finanserne!

Det er netop kommet frem, at Henriette Kjær – der tidligere måtte gå som minister pga. uorden i privatøkonomien – igen er blevet involveret i en sag om ubetalte regninger, denne gang vedr. et advokatsalær på 63.000 kr.

Uetisk Råd opfordrer derfor til, at Henriette Kjær udnævnes til finansminister og direktør for Nationalbanken. Regeringen, der har gældsat Danmark for milliarder og atter milliarder af kroner, vil dermed få den rette kvinde ind til at køre statsfinanserne yderligere i sænk. Den gamle institution Statsgældsdirektionen bør desuden genoprettes og have Henriette Kjærs fallerede mand, Erik Skov Pedersen, som direktør.

Endelig bør Remee (også kendt under sit kunstnernavn Mikkel Johan Imer Sigvardt) tilbydes en ministerpost efter eget valg, fordi han har skænket Danmark så mange gode ting, herunder utrolige mængder af fordummende og ligegyldig musik.

Festivaler og musik

Uetisk Råd siger med én stemme nej tak til festivaler og musik. Nej tak til kunst. Alle de unge mennesker, som i denne uge fester og slår sig løs til venstreorienteret musik på Roskilde Festivalen, burde ifølge Uetisk Råd i stedet deltage i spejderkorps som før set i Tyskland.

Et andet aktuelt emne er det i skrivende stund igangværende Live8, som vil presse de store landes ledere til at eftergive gælden til tredjeverdenslande; som tidligere beskrevet> mener Uetisk Råd det modsatte. Derimod vil Uetisk Råd – når vejret engang bliver koldt – arrangere støttekoncerter (selvom vi er imod kunst) til fordel for pro-kolonisationsbevægelser rundt omkring i det europæiske kontinent; koncerterne, der som overordnet tema vil have en hyldest til gæld og elendighed, arrangeres af Uetisk Råd i samarbejde med Fattigdomspartiet.

Hvis du allerede nu ønsker at deltage i dette fantastiske arrangement, hvor blandt andet det kontroversielle tyske orkester “Landser” deltager, skriv desvedrørende (ikke) til følgende adresse:

  • Uetisk Råd A/S & I/S
    Leningade 308 å
    6880 Tarm