Mads Qvortrup er en bedrager og en hykler

“Akademikeren” Mads Qvortrup er blevet afsløret i at bringe interviews med personer, der i flere år har været døde. Dagbladet Information, der bragte Qvortrups artikler, vil ikke gøre noget. Som forklaring siger han selv:

»Jeg har lavet en række fejl. Det beklager jeg, og det tager jeg på min kappe. Jeg er ikke uddannet journalist, men akademiker, og jeg fandt ud af i den periode, at den skrevne journalistik ikke var min stærke side, og jeg tog konsekvensen og sagde mit job op på Information,« fortæller han i dag til Journalisten. (Kilde)

Nu er der ingen grund til, at Mads Qvortrup skal være så beskeden og nøjes med at kalde sin svindel for “fejl”. Hvis man kommer til at bytte om på et navn, er det en fejl; men hvis man påstår, at man har lavet nye interviews med folk, der efterfølgende viser sig ikke at have levet de sidste par år, er det ikke en fejl, men derimod løgn og manipulation. Og det viser sig, at Mads Qvortrup er erfaren, når det kommer til manipulation:

Mads Qvortrup har tidligere modtaget hård kritik som sit arbejde som forsker. I 2001 måtte den danske Magtudredning trække hans forskningsbidrag tilbage. Det skete fordi han selv sad i bestyrelsen for et spindoktorfirma, som han samtidig foregav at undersøge i en rapport. Mads Qvortrup erkendte efterfølgende i bladet “Forskning” at “det givetsvis er uetisk”. (Kilde)

Uetisk Råd er begejstret for svindelagtige og potentielt kriminelle mediefolk, og Rådet vil derfor i al stilfærdighed påpege, at Mads Qvortrup ikke blot er en fejlbarlig akademiker; han er en svindler, en bedrager og en fupmager, og nu er han så åbenbart også en hykler. Dejligt, mener Rådet.

Se også Rokokopostens “interview” med den clairvoyante Qvortrup.

Hvis De, kære læser, er interesseret i mere akademisk fup og svindel, kan De fornøje Dem med sagen om det doktorale plagiat, som blev udført af den fhv. tyske forsvarsminister Karl Theodor Maria Nikolaus Johann Jacob Philipp Franz Joseph Sylvester Freiherr von und zu Guttenberg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.