Staten skal mobbe børn

Foto: Mogens Engelund (CC BY-SA 3.0)

De norske myndigheder er begyndt at sende breve til forældre, hvor disses børn betegnes som fede, skønt de egentlig bare er normalvægtige. Uetisk Råd er i ekstase over, at myndighederne således bidrager til at nedbryde børnenes selvværd uden anden grund end simpelthen fordi. Alle bør mobbes (eller evt. moppes).

Rådet har tidligere opfordret til at chikanere fede mennesker vha. bl.a. fyringer, men det er naturligvis endnu bedre at bruge fedme som våben mod folk, der faktisk ikke er fede. Derfor ønsker Rådet, at myndigheder over hele verden begynder at sende breve til folk, hvor man så at sige går i flæsket på dem, der ikke formår at gå psykisk ned uden hjælp fra det offentlige, eller bare mennesker, der i det hele taget ikke har en tilstrækkeligt forstyrret selvopfattelse, og som derfor bør få hjælp hertil af sundhedsbureaukraterne.

Man kunne f.eks. sende kommunale sms’er til tilfældigt udvalgte gymnasieelever (m/k) for at påpege, at deres bryster er for små, eller man kunne tæppebombe anoreksi-patienter med telefonopkald, hvori der råbes til dem, at de er fede. UR opfordrer dog til, at man som det første begynder at sende utallige anbefalede breve til Mette “Rygekabine” Gjerskov (MF, soc.dem.) for at bilde hende ind, at hun er en slank mimose.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.